0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Gerald G. Jampolsky

Cărţi de Gerald G. Jampolsky

Gerald G. Jampolsky, psihiatru de copii şi de adulţi, a absolvit Şcoala Medicală Stanford şi a publicat mai mult de 12 cărţi. Este cofondator al Centrului pentru Vindecare prin Schimbarea Atitudinii din Sausalito, California.

Dr. Jampolsky este conferenţiar şi profesor internaţional, împreună cu soţia sa, psihoterapeuta şi autoarea Diane Cirincione.

Când nu călătoresc în diferite ţări ale lumii, cei doi locuiesc în Sausalito, California, dar au o casă şi în Kailua, Hawaii.


Cărţi de Gerald G. Jampolsky


Iubirea înseamnă renunţarea la frică

Iubirea înseamnă renunţarea la frică. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Gerald G. Jampolsky
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 149 (13x20 cm)
Preţ: 15,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea a inspirat milioane de cititori să se vindece singuri prin aplicarea mesajului extrem de simplu, dar profund, descris în ea. Deschide-ţi mintea şi inima în faţa acestui mesaj şi adoptă-l cu toată sinceritatea, iar el te va călăuzi către o viaţă în care teama, îndoiala şi negativitatea nu vor mai exista, fiind înlocuite de optimism, bucurie şi iubire.

Iertarea

Iertarea. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Cea mai mare putere vindecătoare

Autor(i): Dr. Gerald G. Jampolsky
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 133 (13x20 cm)
Preţ: 17,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Iertarea“ explică de ce atât de mulţi oameni consideră că este atât de greu să ierte şi de ce cramponarea de durerea provocată de ceilalţi reprezintă de fapt o decizie de a suferi.