0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Glenn R. Schiraldi

Cărţi de Glenn R. Schiraldi

Glenn R. Schiraldi a absolvit Academia Militară West Point, Universitatea Brigham Young şi Universitatea din Maryland.

Din 1980, este profesor la Universitatea din Maryland şi este iniţiatorul unor cursuri ce abordează subiecte privind conexiunea dintre minte şi corp şi dezvoltarea abilităţilor de viaţă pentru a face faţă evenimentelor dureroase sau traumatice.

În cercetările întreprinse de el de-a lungul anilor la centrul de studii al universităţii, a fost interesat de legăturile dintre stres şi tipurile de personalitate şi de descoperirea unor mijloace de a întări stima de sine şi rezilienţa.

Pentru întreaga sa activitate ca profesor la Universitatea din Maryland a primit premiul Outstanding Teaching Award.

„Manualul stimei de sine“ se bazează pe unul dintre cursurile sale, „Mintea stresată şi mintea sănătoasă“, care a fost elaborat având ca obiectiv îmbunătăţirea stimei de sine prin reducerea simptomelor de depresie, anxietate sau agresivitate.

Glenn R. Schiraldi a elaborat şi a implementat şi un program special de management al stresului pentru Departamentul Armatei de la Pentagon, program ce include tehnici de gestionare a agresivităţii şi a mâniei, precum şi metode de relaxare şi de dezvoltare a abilităţilor de comunicare.

Este membru în comitetul director al Depression and Related Affective Disorders Association (Asociaţia pentru Depresie şi Tulburări Emoţionale), colaborează cu Departamentul de Psihiatrie al Universităţii Johns Hopkins şi face parte din colectivul redacţional al publicaţiei International Journal of Emergency Mental Health.


Cărţi de Glenn R. Schiraldi


Manualul stimei de sine

Manualul stimei de sine. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Glenn R. Schiraldi,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 48,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea e un curs practic, cu metode şi strategii eficiente şi cu teste de autoevaluare, care vă arată calea spre descoperirea esenţei sinelui şi a modului în care puteţi trăi frumos şi sănătos chiar şi atunci când furtunile ameninţă corabia cu care navigaţi pe mările existenţei.