0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Gretchen Rubin

Cărţi de Gretchen Rubin

Gretchen Rubin este autoarea mai multor cărţi, printre care se numără şi „Patruzeci de moduri de a-l înţelege pe Winston Churchill“.

Lucra pentru judecătoarea Sandra Day de la Curtea Supremă de Justiţie când şi-a dat seama că, în realitate, cel mai mult îşi dorea să devină scriitoare.

Locuieşte în New York împreună cu soţul şi cele două fiice ale sale.


Cărţi de Gretchen Rubin


Proiectul fericirii

Proiectul fericirii. Editura Adevăr Divin
Detalii carte

De ce am petrecut un an încercând să cânt dimineaţa, să-mi fac curat în casă, să lupt cinstit, să citesc Aristotel şi în general să mă distrez mai mult

Autor(i): Gretchen Rubin
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 400 (13x20 cm)
Preţ: 0,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Pe parcursul acestei relatări pline de viaţă şi captivante, Gretchen Rubin realizează o cronică a aventurilor pe care le-a trăit în decursul a douăsprezece luni, şi anume verificând pe viu înţelepciunea veche de secole, rezultatele cercetărilor ştiinţifice recente şi lecţiile din cultura populară referitoare, toate, la unul şi acelaşi subiect: cum să fii mai fericit.

Printre altele, Gretchen Rubin a descoperit că noutatea şi provocarea sunt surse redutabile ale fericirii, că banii pot să ajute să-ţi cumperi fericirea când sunt cheltuiţi cu înţelepciune, că ordinea exterioară contribuie la calmul interior şi că până şi cea mai măruntă schimbare poate să însemne enorm.