0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Guy Finley

Cărţi de Guy Finley

Guy Finley este autorul bestsellerului LEGILE ESENȚIALE ALE VIEȚII TRĂITE FĂRĂ TEAMĂ și a altor 38 de cărți și programe audio care s-au vândut în peste 1.000.000 exemplare, traduse în 18 limbi din lumea întreagă.

În plus, Guy Finley a prezentat peste 4.000 de seminarii realizate de el singur în fața a mii de oameni din America de Nord și Europa în ultimii 30 de ani și a fost invitat la peste 500 de emisiuni radio și TV, incluzând posturi naționale americane, cumn ar fi ABC, NBC, CBS, CNN, NPR și multe altele.

Guy Finley este directorul Fundației Life of Learning, un renumit centru autodidact din Merlin – Oregon, iar popularele sale emailuri de tip lecții sunt citite în fiecare săptămâbă de peste 200.000 de abonați din 142 de țări.

Munca și lucrările lui Guy Finley sunt foarte apreciate de doctori, profesioniști în afaceri, celebrități și lideri religioși din toate confesiunile.


Cărţi de Guy Finley


Legile esențiale ale vieții trăite fără teamă

Descoperă puterea de a nu te mai simți niciodată neputincios

Autor(i): Guy Finley
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 231 (13x20 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În „Legile esențiale ale vieții trăite fără teamă“, Guy Finley descrie în mod magistral secretul unei vieți trăite la apogeu. Dacă te eliberezi de convingerile negative și dacă îți depui temerile la picioarele lui Dumnezeu, devii liber să îți urmezi cu curaj intuițiile cele mai profunde. Cartea este extrem de valoroasă și ne învață pas cu pas ce să facem.