0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Guy Finley

Cărţi de Guy Finley

Guy Finley este autorul bestsellerului LEGILE ESENŢIALE ALE VIEŢII TRĂITE FĂRĂ TEAMĂ şi a altor 38 de cărţi şi programe audio care s-au vândut în peste 1.000.000 exemplare, traduse în 18 limbi din lumea întreagă.

În plus, Guy Finley a prezentat peste 4.000 de seminarii realizate de el singur în faţa a mii de oameni din America de Nord şi Europa în ultimii 30 de ani şi a fost invitat la peste 500 de emisiuni radio şi TV, incluzând posturi naţionale americane, cumn ar fi ABC, NBC, CBS, CNN, NPR şi multe altele.

Guy Finley este directorul Fundaţiei Life of Learning, un renumit centru autodidact din Merlin – Oregon, iar popularele sale emailuri de tip lecţii sunt citite în fiecare săptămâbă de peste 200.000 de abonaţi din 142 de ţări.

Munca şi lucrările lui Guy Finley sunt foarte apreciate de doctori, profesionişti în afaceri, celebrităţi şi lideri religioşi din toate confesiunile.


Cărţi de Guy Finley


Secretul Sinelui tău nemuritor

Secretul Sinelui tău nemuritor. Editura For You
CumpărDetalii carte

Lecţii-cheie pentru înţelegerea divinităţii lăuntrice

Autor(i): Guy Finley
Editura: For You
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Guy Finley te sprijină în căutarea unei relaţii mai profunde cu Divinitatea şi îţi oferă informaţii importante privind modul în care să găseşti lumina călăuzitoare în orice moment întunecat al vieţii.

Legile esenţiale ale vieţii trăite fără teamă

Legile esenţiale ale vieţii trăite fără teamă. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Descoperă puterea de a nu te mai simţi niciodată neputincios

Autor(i): Guy Finley
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 231 (13x20 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În „Legile esenţiale ale vieţii trăite fără teamă“, Guy Finley descrie în mod magistral secretul unei vieţi trăite la apogeu. Dacă te eliberezi de convingerile negative şi dacă îţi depui temerile la picioarele lui Dumnezeu, devii liber să îţi urmezi cu curaj intuiţiile cele mai profunde. Cartea este extrem de valoroasă şi ne învaţă pas cu pas ce să facem.