0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Harriet Lerner

Cărţi de Harriet Lerner

„Dr. Harriet Lerner“ este unul dintre cei mai apreciaţi şi mai respectaţi experţi în relaţiile de cuplu din Statele Unite, fiind renumită în domeniul psihologiei feminine şi al relaţiilor de familie.

Este autoarea cărţii „Dansul furiei“, un bestseller New York Times, şi a altor cărţi de succes, ale căror vânzări totale depăşesc 5 000 000 de exemplare.

Timp de peste două decenii, a fost psiholog la clinica Menninger din Topeka (statul Kansas) şi membru al Şcolii de Psihiatrie Karl Menninger.

În prezent, oferă consultaţii pe cont propriu.

„Dr. Harriet Lerner“ este conferenţiar, consultant şi organizator de ateliere în domeniu şi a apărut în emisiuni ale canalelor CNN şi NPR, precum şi în emisiunea celebrei Oprah Winfrey.

A publicat articole în publicaţia The Huffington Post şi în rubrica „The Dance of Connection“, pe website-ul psychologytoday.com.

În colaborare cu sora sa, a scris cărţi pentru copii. Trăieşte împreună cu soţul ei în oraşul Lawrence şi are doi copii.


Cărţi de Harriet Lerner


Dansul relaţiilor

Dansul relaţiilor. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Cum să vorbim când ne simţim furioşi, răniţi, speriaţi, frustraţi, jigniţi, înşelaţi sau disperaţi

Autor(i): Dr. Harriet Lerner
Editura: Herald
Colecţia: Pas în doi
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 272 (13x20 cm)
Preţ: 36,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Indiferent dacă este vorba despre partenerul de viaţă, un părinte, o soră sau un prieten, „Dansul relaţiilor“ ne învaţă cum să gestionăm cele mai importante relaţii din viaţa noastră cu claritate, încredere şi iubire.

Dansul furiei

Dansul furiei. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Ghid pentru femeile care vor să schimbe tiparul propriilor relaţii

Autor(i): Dr. Harriet Lerner
Editura: Herald
Colecţia: Pas în doi
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 240 (14x20 cm)
Preţ: 36,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Prea puţini ne spun că furia este o emoţie legitimă, firească şi, de multe ori, salutară. Harriet Lerner se număra printre aceşti învăţători înţelepţi. După cum explică autoarea, furia ne poate semnala multe lucruri: că suferim, că ceva nu merge bine, că nevoile noastre nu sunt împlinite în mod adecvat, că e nevoie de o schimbare.

Ghidul căsniciei

Ghidul căsniciei. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Îndrumări pentru cei căsătoriţi sau aflaţi într-o relaţie

Autor(i): Dr. Harriet Lerner
Editura: Herald
Colecţia: Armonie în cuplu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 256 (14x21 cm)
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Această carte optimistă şi revelatoare este o sursă bine-venită de răspunsuri şi de speranţă nu doar pentru cei căsătoriţi.

Autoarea sintetizează mai mult de o sută de reguli care abordează toate punctele sensibile ale relaţiilor de cuplu de lungă durată.