0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Harry W. Carpenter

Cărţi de Harry W. Carpenter

Harry W. Carpenter.
Harry W. Carpenter

Harry Carpenter s-a îmbolnăvit foarte grav când avea 9 ani și a fost imobilizat la pat timp de un an. Când situația s-a înrăutățit, părinții lui au angajat un practicant instruit în vindecarea mintală care l-a vindecat pe Harry.

Mintea impresionabilă a unui băiat de 10 ani a gândit că, dacă mintea lui l-ar putea vindeca, atunci putea face aproape orice și început să caute secretul, însă a durat mulți ani până când a găsit un model potrivit despre modul în care funcționează subconștientul.

Odată ce a știut cum funcționează subconștientul lui, i-a fost ușor să-l folosească și datorită succeselor obținute Harry a fost încurajat să învețe și pe alții ceea ce el descoperise.

Dacă doriți mai multe informații despre Harry W. Carpenter puteți urma linkurile următoare:

thegeniewithin.com => Harry W. Carpenter


Cărţi de Harry W. Carpenter


Mintea subconștientă - duhul tău fermecat

Autor(i): Harry W. Carpenter
Editura: Daksha
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 272 (13x20 cm)
ISBN:9789731965277
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Mintea subconștientă: duhul tău fermecat“ nu este o colecție de povești „pentru a te simți bine“ sau de banalități de genul „ai încredere“. Această carte îți prezintă în limbaj accesibil cum se folosește mintea subconștientă. Explică cum funcționează, legile cărora i se supune și oferă cincisprezece metode verificate pentru a o folosi ușor și fără efort.