0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Herminia Ibarra

Cărţi de Herminia Ibarra

Herminia Ibarra este profesoară de comportament organizaţional la INSEAD, o şcoală internaţională de administrare a afacerilor aflată la Fontainebleau, în Franţa, unde predă în cadrul programelor de master în afaceri şi de specializare pentru manageri.

Înainte de a intra la INSEAD în 2002, a fost membră a corpului profesoral de la Harvard Business School timp de treisprezece ani.

Ibarra a publicat numeroase articole în importante publicaţii ştiinţifice şi aplicative, inclusiv Harvard Business Review, Administrative Science Quarterly, Academy of Management Review, Academy of Management Journal şi Social Psychology Quarterly. A predat, de asemenea, în cadrul multor programe organizatorice corporatiste şi a ţinut în toată lumea seminarii despre resursele umane, dezvoltarea carierei şi schimbarea organizaţională.

Şi-a luat masteratul şi doctoratul la Universitatea Yale, unde a avut o bursă National Science, iar licenţa, la Universitatea din Miami.


Cărţi de Herminia Ibarra


Identitatea profesională

Identitatea profesională. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Strategii necovenţionale pentru redefinirea carierei

Autor(i): Dr. Herminia Ibarra
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Profit
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 200 (15x24 cm)
Preţ: 28,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Pe baza cercetărilor ei aprofundate asupra specialiştilor şi a managerilor aflaţi în tranziţie, Ibarra descrie un proces activ de redefinire a carierei structurat pe trei elemente ale „identităţii profesionale“: experimentarea de noi activităţi profesionale, interacţiunea cu reţele noi de oameni şi înţelegerea schimbărilor în lumina noilor posibiltăţi emergente.