0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Ion Chiricuță

Cărţi de Ion Chiricuță

Dr. ing. Ion Chiricuță este unul dintre cei mai competenți experți din România în domeniul pietrelor scumpe.

În ultimii 15 ani a participat la numeroase târguri și expoziții, a comunicat cu un mare număr de geologi, gemologi, și comercianți de pietre prețioase și a obținut două interviuri televizate.

Este singurul român care a absolvit cursul de experți evaluatori al Institutului Asiatic de Științe Gemologice, unul dintre cele mai prestigioase institute de profil din lume.

Natura mercuariană se manifestă printr-o vie curiozitate și un ascuțit spirit de observație dar și prin abilitățile de comunicare și umor, calități folosite din plin la scrierea cărții despre pietrele prețioase.


Cărţi de Ion Chiricuță


Lumea misterioasă a pietrelor scumpe

Autor(i): Dr. ing. Ion Chiricuță,
Editura: Livingstone
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 248 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Lumea secretă a pietrelor scumpe“ oferă informații atât despre originea, clasificarea, evaluarea, prelucrarea și valoarea de piață a pietrelor scumpe, cât și despre tratamente, falsuri, imitații, pietre sintetice și metodele de identificare a acestora.

Aceasta e este o carte de un înalt nivel științific, de prezentare a pietrelor scumpe în stare naturală și a celor șlefuite, dar care se adresează totuși unei largi categorii de cititori.