0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Ionel Sandovici

Cărţi de Ionel Sandovici

Ionel Sandovici (n. 1972) a absolvit Facultatea de medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr.T. Popa“ (1997), unde a primit şi titlul de PhD (2006).

A urmat studii postdoctorale în cadrul Temple University, Philadelphia, USA şi la Babraham Institute, Cambridge, UK.

Din anul 2007 este cercetător asociat în cadrul Institutului de Ştiinţe Metabolice şi al Departamentului de Obstetrică şi Ginecologie al Universităţii Cambridge, UK.

A publicat peste 30 de articole ştiinţifice în reviste de prestigiu (Human Molecular Genetics; PloS Genetics; PNAS; Nature Communications; Diabetologia) şi capitole de carte.

În prezent studiază rolul genei Igf2 în dezvoltarea placentei şi a pancreasului, precum şi rolul factorilor de mediu în controlul epigenetic al expresiei genice, în special în contextul diabetului zaharat şi al obezităţii.


Cărţi de Ionel Sandovici


Genetică medicală

Genetică medicală. Editura Polirom
CumpărDetalii carte

ediţia a III-a revăzută integral şi actualizată

Autor(i): Mircea Covic, Dragoş Ştefănescu, Ionel Sandovici, Eusebiu Vlad Gorduza
Editura: Polirom
Colecţia: BIOS
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 712 (16x24 cm)
Preţ: 129,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Autorii fac o revizie completă a textului ediţiei precedente şi mai ales actualizarea lui. Cartea îşi păstrează larga adresabilitate a problemelor pentru medici din diferite specialităţi, rezidenţi, studenţi şi, în contextul integrării medicinei genomice în practica medicală, devine un instrument esenţial pentru a obţine cunoştinţe