0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Ionel Sandovici

Cărţi de Ionel Sandovici

Ionel Sandovici (n. 1972) a absolvit Facultatea de medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr.T. Popa“ (1997), unde a primit și titlul de PhD (2006).

A urmat studii postdoctorale în cadrul Temple University, Philadelphia, USA și la Babraham Institute, Cambridge, UK.

Din anul 2007 este cercetător asociat în cadrul Institutului de Științe Metabolice și al Departamentului de Obstetrică și Ginecologie al Universității Cambridge, UK.

A publicat peste 30 de articole științifice în reviste de prestigiu (Human Molecular Genetics; PloS Genetics; PNAS; Nature Communications; Diabetologia) și capitole de carte.

În prezent studiază rolul genei Igf2 în dezvoltarea placentei și a pancreasului, precum și rolul factorilor de mediu în controlul epigenetic al expresiei genice, în special în contextul diabetului zaharat și al obezității.


Cărţi de Ionel Sandovici


Genetică medicală

ediția a III-a revăzută integral și actualizată

Autor(i): Mircea Covic, Dragoș Ștefănescu, Ionel Sandovici, Eusebiu Vlad Gorduza,
Editura: Polirom
Colecţia: BIOS
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 712 (16x24 cm)
Preţ: 199,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Autorii fac o revizie completă a textului ediției precedente și mai ales actualizarea lui. Cartea își păstrează larga adresabilitate a problemelor pentru medici din diferite specialități, rezidenți, studenți și, în contextul integrării medicinei genomice în practica medicală, devine un instrument esențial pentru a obține cunoștințe