0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Irina Petrea

Cărţi de Irina Petrea

IRINA PETREA e cunoscută publicului larg mai ales în postura de Supernanny, protagonista reality show-ului sus-menţionat, cu acelaşi titlu, difuzat de Televiziunea Prima TV, dar şi datorită numeroaselor articole publicate în reviste mondene.

Recent, s-a alăturat Organizaţiei Salvaţi Copiii România în campania împotriva violenţei asupra copiilor.

A lucrat ca realizator şi producător de emisiuni de televiziune, scenarist, traducător, director de relaţii publice şi profesor de limba şi literatura engleză.

În prezent, Irina Petrea oferă consultanţă, ţine conferinţe cu părinţii şi poate fi găsită online pe situl www.irinapetrea.ro .


Cărţi de Irina Petrea


Şi tu poţi fi Supernanny 1. Cum să-ţi creşti bine copilul.

Şi tu poţi fi Supernanny 1. Cum să-ţi creşti bine copilul.. Editura Trei
CumpărDetalii carte

Autor(i): Irina Petrea
Editura: Trei
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 392 (18.24 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Supernanny - Irina Petrea a scris o carte pentru toţi cei care doresc să înţeleagă mai bine relaţiile dintre părinţi şi copii. Fie că vrei să îţi înţelegi mai bine propria copilărie, fie că te pregăteşti să ai un copil, fie că eşti deja părinte această carte îţi oferă strategii simple pentru probleme ce-ţi par dificile. Plin de sfaturi, soluţii şi exemple, acaestă carte este rezultatul unei bogate experienţe de lucru cu copiii şi părinţii şi a fost scris din dorinţa de a aduce mai…