0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Isaac Getz

Cărţi de Isaac Getz

Isaac Getz doctor în psihologie și management, este profesor la Europe Business School din Paris și a fost profesor invitat la universitățile Cornell și Stanford și la University of Massachusetts.

Isaac conduce și publică studii despre inovație, leadership și transformările corporative pentru excelență și dezvoltare și, de asemenea, ține conferințe despre aceste subiecte.

Cărțile lui anterioare au fost publicate în cinci limbi străine și lucrările lui au fost prezentate în Wall Street Journal, Financial Times, Le Figaro și alte publicații și instituții media.


Cărţi de Isaac Getz


Freedom Inc.

Eliberează angajații și lasă-i să conducă afacerea spre o creștere a productivității, a profitului și a ritmului de dezvoltare

Autor(i): Brian M. Carney, Isaac Getz
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 408 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Liderii eliberatori cred că un loc de muncă bazat pe respect și libertate este un mediu de lucru mai natural decât unul bazat pe neîncredere și control, așa că au încercat să-și organizeze companiile conform acestor credințe: au eliberat inițiativa și potențialul angajaților și, astfel, au dezlănțuit performanțele organizațiilor lor.