0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jack Forem

Cărţi de Jack Forem

Jack Forem este una dintre primele persoane instruite de Maharishi Mahesh Yogi pentru a preda Meditaţia Transcendentală.

După studiile sale din India în 1970, Forem a devenit rapid un lider al mişcării Meditaţiei Transcendentale la nivel mondial. El a fost director al Centrului din New York al Societăţii Internaţionale de Meditaţie, a lucrat în echipa internaţională a lui Maharishi şi a asistat la formarea de noi profesori de Meditaţie Transcendentală prin intermediul diferitelor cursuri de formare susţinute în Elveţia, Belgia şi Franţa.

În calitate de profesor, Forem a fost implicat în dezvoltarea potenţialului uman timp de patru decenii, susţinând cursuri şi seminarii despre conştiinţă, creativitate şi dezvoltare spirituală în SUA şi în străinătate.

A instruit mii de persoane în tehnica meditaţiei în şcoli, universităţi şi diverse corporaţii.

Ca scriitor, el este autorul, co-autorul sau a scris sub pseudonim aproape o duzină de cărţi despre leadership, vindecare naturală şi relaţia dintre ştiinţă şi spiritualitate.

Meditaţia Transcendentală a fost prima carte a lui Jack Forem.

Această versiune revizuită şi actualizată reflectă creşterea enormă în cadrul mişcării Meditaţiei Transcendentale la nivel mondial de la prima ediţie şi sutele de studii ştiinţifice publicate, toate având drept temă beneficiile Meditaţiei Transcendentale.


Cărţi de Jack Forem


Meditaţia Transcendentală

Meditaţia Transcendentală. Editura Atman
Detalii carte

Esenţa învăţăturilor lui Maharishi Mahesh Yogi

Autor(i): Jack Forem
Editura: Atman
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În permanenta transmitere a înţelepciunii practice a Indiei către Occident, nimic nu a avut un impact mai mare decât Maharishi Mahesh Yogi şi a sa Meditaţie Transcendentală. Această antrenantă şi cuprinzătoare ediţie revizuită a cărţii originale a lui Jack Forem apare într-un moment cum nu se poate mai potrivit, deoarece cunoştinţele pe care le conţine sunt vitale în epoca noastră atât de stresată şi suprasolicitată.