0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de James Allen

Cărţi de James Allen

James Allen.
James Allen

James Allen s-a născut la Leicester, Marea Britanie, în anul 1864. Copil orfan, s-a văzut nevoit să lucreze și să se educe singur. Când a ajuns adult, și-a câștigat traiul lucrând pentru cler și în administrație. A fost un cititor avid și a studiat lucrările marelui autor rus Lev Tolstoi, noile studii științifice ale lui Charles Darwin și alți autori ai generației sale. A citit foarte mult și în domeniul religiei, fără să se limiteze la studiul Bibliei, ci incluzând în studiile sale și religiile orientale: budismul, hinduismul și confucianismul.

În anul 1902 a renunțat la slujbă și și-a consacrat întregul timp scrisului. Din păcate, a murit la vârsta de doar 48 de ani, în anul 1912.

Și-a dezvoltat ideile pornind de la credința sa fermă în învățăturile biblice, dar și în marile religii asiatice. Spre exemplu, titlul faimoasei sale lucrări Omul devine ceea ce gândește este inspirat din cartea biblică a Proverbelor, dar Buddha are un aforism similar: „Tot ce suntem noi este rezultatul gândurilor noastre anterioare.“

Dacă doriți mai multe informații despre James Allen puteți urma linkurile următoare:

ro.wikipedia.org => James Allen


Cărţi de James Allen


Omul devine ceea ce gândește

De la sărăcie la putere

Autor(i): James Allen
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 169 (13x20 cm)
ISBN:9786068420165
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Principala temă a tuturor cărților lui Allen este că noi avem puterea de a ne forma caracterul și de a ne crea propria fericire. Circumstanțele vieții noastre sunt strâns legate de starea noastră de spirit. Allen își încurajează cititorii să emită în permanență gânduri pozitive, care îi vor conduce inevitabil la acțiuni pozitive.

Omul este așa cum gândește

Autor(i): James Allen
Editura: Ascendent
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 48 (11x20 cm)
Preţ: 13,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Gândurile bune se cristalizează în obiceiuri frumoase și se solidifică în circumstanțe luminoase.

Gândurile pure se cristalizează în auto-control și se solidifică în, repaus și pace.

Curajul și hotărârea se cristalizează în obiceiurile umane și se solidifică în circumstanțe de succes, prosperitate și libertate.