0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de James Bradford Terrell

Cărţi de James Bradford Terrell

James Bradford Terrell este vicepreşedintele organizaţiei Collaborative Growth, unde îşi pune în practică expertiza dobândită în domeniul comunicării interpersonale cu scopul de a ajuta clienţii din sectorul public sau din cel privat să anticipeze şi să se adapteze la schimbările din mediul profesional.

James este coautor al testului TESI® (The Team Emotional and Social Intelligence Survey).

El ţine seminarii dedicate liderilor, echipelor aflate în perioade de tranziţie şi managerilor, folosindu-se de instrumentele psihometrice EQ-i®, EQ360, TESI®, Emergenetics® etc.

James a lucrat mulţi ani ca psihoterapeut în sectorul privat, specializându_se pe rezolvarea conflictelor în cadrul relaţiilor interpersonale dintre clienţii săi şi partenerii lor de viaţă, copiii lor, părinţii lor, angajatorii şi/sau colegii de lucru ai clienţilor.

El a ocupat trei ani postul de director executiv la Institutul Syntropy, o organizaţie de cercetare nonprofit care studia efectele trainingurilor din domeniul comunicării asupra eficienţei umane.

De asemenea, a fost directorul de training al Asociaţiei Metro-Denver Mutual Housing – unul dintre primii dezvoltatori ai conceptului de gospodărire cooperativă.

La începuturile carierei, a fost proprietarul companiei Integrity Building Systems – o firmă de construcţii specializată în renovări din sectorul rezidenţial şi comercial, fiind coordonatorul mai multor proiecte, cum ar fi Denver International Airport şi National Digital Cable Television Center.


Cărţi de James Bradford Terrell


Inteligenţa emoţională în acţiune

Inteligenţa emoţională în acţiune. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Programe de training şi coaching pentru lideri, manageri şi echipe

Autor(i): Marcia Hughes, James Bradford Terrell
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 480 (15x22 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Deţinerea abilităţilor specifice inteligenţei socio-emoţionale asigură o performanţă crescută la locul de muncă, o productivitate mare în orice companie, o stare generală de optimism, entuziasm în viaţa personală, armonie şi fericire în familie.