0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de James Bradford Terrell

Cărţi de James Bradford Terrell

James Bradford Terrell este vicepreședintele organizației Collaborative Growth, unde își pune în practică expertiza dobândită în domeniul comunicării interpersonale cu scopul de a ajuta clienții din sectorul public sau din cel privat să anticipeze și să se adapteze la schimbările din mediul profesional.

James este coautor al testului TESI® (The Team Emotional and Social Intelligence Survey).

El ține seminarii dedicate liderilor, echipelor aflate în perioade de tranziție și managerilor, folosindu-se de instrumentele psihometrice EQ-i®, EQ360, TESI®, Emergenetics® etc.

James a lucrat mulți ani ca psihoterapeut în sectorul privat, specializându_se pe rezolvarea conflictelor în cadrul relațiilor interpersonale dintre clienții săi și partenerii lor de viață, copiii lor, părinții lor, angajatorii și/sau colegii de lucru ai clienților.

El a ocupat trei ani postul de director executiv la Institutul Syntropy, o organizație de cercetare nonprofit care studia efectele trainingurilor din domeniul comunicării asupra eficienței umane.

De asemenea, a fost directorul de training al Asociației Metro-Denver Mutual Housing – unul dintre primii dezvoltatori ai conceptului de gospodărire cooperativă.

La începuturile carierei, a fost proprietarul companiei Integrity Building Systems – o firmă de construcții specializată în renovări din sectorul rezidențial și comercial, fiind coordonatorul mai multor proiecte, cum ar fi Denver International Airport și National Digital Cable Television Center.


Cărţi de James Bradford Terrell


Inteligența emoțională în acțiune

Programe de training și coaching pentru lideri, manageri și echipe

Autor(i): Marcia Hughes, James Bradford Terrell
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 480 (15x22 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Deținerea abilităților specifice inteligenței socio-emoționale asigură o performanță crescută la locul de muncă, o productivitate mare în orice companie, o stare generală de optimism, entuziasm în viața personală, armonie și fericire în familie.