0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jason Fried

Cărţi de Jason Fried

Jason Fried și David Heinemeier Hansson sunt fondatorii 37signals – o companie de software inovatoare care creează produse folosite de milioane de persoane din întreaga lume.

Articole elogioase despre munca celor doi antreprenori au apărut în publicații de renume precum Time, Newsweek sau Wired.

De asemenea, ei colaborează cu Signal vs. Noise, unul dintre cele mai apreciate bloguri de pe internet.


Cărţi de Jason Fried


Rework

Autor(i): Jason Fried, David Heinemeier Hansson
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecția de Antreprenoriat
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 272 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în stoc

Majoritatea cărților de afaceri îți dau aceleași sfaturi perimate: concepe un plan de afaceri, analizează concurența, caută investitori, bla-bla-bla. Dacă ai nevoie de o carte de genul acela, pune-o pe asta înapoi pe raft.

„REWORK“ dezvăluie o modalitate mai bună și mai ușoară de a reuși în afaceri. Citește-o și vei afla de ce planurile sunt dăunătoare, de fapt, de ce nu ai nevoie de investitori externi și de ce e mai bine să ignori concurența.

Adevărul este că ai nevoie de mai puțin decât crezi.

Remote

Biroul este opțional

Autor(i): David Heinemeier Hansson, Jason Fried
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecția de Antreprenoriat
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 256 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Milioane de angajați și mii de companii au descoperit deja plăcerile și beneficiile muncii la domiciliu. În companii de orice dimensiune, reprezentând, practic, fiecare domeniu, munca la domiciliu a înregistrat o creștere constantă an după an. Cu toate acestea, spre deosebire, de pildă, de utilizarea faxului, adoptarea acestui tip de muncă nu a fost nici pe departe așa de universală și comună cum ar fi crezut multă lume.

Cartea aceasta își propune să-ți ofere tocmai această viziune actuală și pune în vedere nenumăratele beneficii ale muncii la domiciliu, inclusiv accesul la cei mai talentați angajați, eliberarea de naveta insuportabilă și productivitatea mărită.