0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jeffrey Pfeffer

Cărţi de Jeffrey Pfeffer

Jeffrey Pfeffer este profesor, deţinătorul catedrei de Comportament organizaţional, de la Graduate School of Business a Universităţii Stanford.

Şi-a obţinut licenţa şi masteratul la Universitatea Carnegie-Mellon, iar doctoratul în administrarea companiilor la Universitatea Stanford.

A condus programe pentru conducători de companii din douăzeci şi una de ţări din întreaga lume, pe lângă programele de management şi seminarii pe care le-a predat în cadrul a numeroase organizaţii, asociaţii şi universităţi din Statele Unite.

Este, de asemenea, membru în multe organizaţii profesionale, a făcut parte din comitete de redacţie ale unor reviste de specialitate şi este autorul cărţilor New Directions for Organizaţional Theory, Competitive Advantage Through People, Managing with Power, Organizations and Organization Theory, Power în Organizations, Organizaţional Design.


Cărţi de Jeffrey Pfeffer


Resursele umane în ecuaţia profitului

Resursele umane în ecuaţia profitului. Editura All
CumpărDetalii carte

Autor(i): Jeffrey Pfeffer
Editura: All
Colecţia: Management şi comunicare
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 352 (13x20 cm)
Preţ: 39,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Autorul analizează motivele pentru care până şi cele mai inteligente organizaţii ajung să facă uz de şabloane dăunătoare atunci când îşi administrează angajaţii şi oferă o suită de paşi specifici, aplicabili, care pot fi urmaţi pentru a obţine o performanţă mai bună.