0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jenny Ross

Cărţi de Jenny Ross

Jenny Ross.
Jenny Ross

Jenny Ross este bucătar-șef specializat în bucătăria vie (fără foc) și președintele executiv al companiei Creative Blend, specializată în producerea și distribuirea de alimente vii (din gama intitulată Preparatele alimentare din crudități și produse organice ale lui Jenny) pentru magazinele naturiste.

Este proprietara și creatoarea culinară a „Restaurantului 118°“, primul restaurant care servește numai preparate bazate pe crudități și pe alimente vii din Orange County, care este tot timpul plin de clienți. Fost fotomodel, Jenny a descoperit bucătăria vie (fără foc) în anul 1999, într-o perioadă în care căuta un mod de viață cât mai sănătos, care să o ajute să se bucure de vitalitate și de energie.

A studiat împreună cu maeștri bucătari specializați în bucătăria fără foc din diferite țări. În final, și-a îndeplinit visul de a-și împărtăși cunoștințele acumulate cu alți oameni și a început să lucreze în acest domeniu în anul 2000, preparând și distribuind în mod profesionist alimentele vii concepute de ea.

Jenny ține regulat conferințe și cursuri, și oferă interviuri pe tema bucătăriei fără foc.

Jenny Ross a apărut la emisiunea G Word de pe canalul Discovery; a participat la programul Taste of America (Gustul americanilor) de pe canalul Travel; și pe canalele de televiziune 5, 7 și 9 din Los Angeles.

De asemenea Jenny Ross a mai apărut pe lista cu cei mai influenți 25 de oameni de afaceri din Orange County în anul 2008 și a fost declarată „Cel mai sexi bucătar-șef din Orange County“ de revista Riviera.

Dacă doriți mai multe informații despre Jenny Ross puteți urma linkurile următoare:

linkedin.com => Jenny Ross

facebook.com => Jenny Ross


Cărţi de Jenny Ross


Bucătăria bazată pe crudități și alimente vii

Vindecă-te pe tine însuți și vindecă planeta prin consumul de alimente ecologice și delicioase

Autor(i): Doreen Virtue, Jenny Ross
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 204 complet color (17x20 cm)
ISBN:9786068080598
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Bucătăria bazată pe crudități și alimente vii“ îți va permite să te bucuri de toate beneficiile unei diete pe cât de delicioase, pe atât de bogată în principii nutritive. Autorii îți oferă sute de rețete și sfaturi culinare care îți vor permite să prepari cele mai savuroase feluri de mâncare, create 100% din crudități și din alimente vii (fructe, legume, nuci, alune și semințe).