0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jenny Ross

Cărţi de Jenny Ross

Jenny Ross este bucătar-şef specializat în bucătăria vie (fără foc) şi preşedintele executiv al companiei Creative Blend, specializată în producerea şi distribuirea de alimente vii (din gama intitulată Preparatele alimentare din crudităţi şi produse organice ale lui Jenny) pentru magazinele naturiste.

Este proprietara şi creatoarea culinară a „Restaurantului 118°“, primul restaurant care serveşte numai preparate bazate pe crudităţi şi pe alimente vii din Orange County, care este tot timpul plin de clienţi. Fost fotomodel, Jenny a descoperit bucătăria vie (fără foc) în anul 1999, într-o perioadă în care căuta un mod de viaţă cât mai sănătos, care să o ajute să se bucure de vitalitate şi de energie.

A studiat împreună cu maeştri bucătari specializaţi în bucătăria fără foc din diferite ţări. În final, şi-a îndeplinit visul de a-şi împărtăşi cunoştinţele acumulate cu alţi oameni şi a început să lucreze în acest domeniu în anul 2000, preparând şi distribuind în mod profesionist alimentele vii concepute de ea.

Jenny ţine regulat conferinţe şi cursuri, şi oferă interviuri pe tema bucătăriei fără foc.

Jenny Ross a apărut la emisiunea G Word de pe canalul Discovery; a participat la programul Taste of America (Gustul americanilor) de pe canalul Travel; şi pe canalele de televiziune 5, 7 şi 9 din Los Angeles.

De asemenea Jenny Ross a mai apărut pe lista cu cei mai influenţi 25 de oameni de afaceri din Orange County în anul 2008 şi a fost declarată „Cel mai sexi bucătar-şef din Orange County“ de revista Riviera.


Cărţi de Jenny Ross


Bucătăria bazată pe crudităţi şi alimente vii

Bucătăria bazată pe crudităţi şi alimente vii. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Vindecă-te pe tine însuţi şi vindecă planeta prin consumul de alimente ecologice şi delicioase

Autor(i): Doreen Virtue, Jenny Ross
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecă natural
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 204 complet color (16,5x20 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Bucătăria bazată pe crudităţi şi alimente vii“ îţi va permite să te bucuri de toate beneficiile unei diete pe cât de delicioase, pe atât de bogată în principii nutritive. Autorii îţi oferă sute de reţete şi sfaturi culinare care îţi vor permite să prepari cele mai savuroase feluri de mâncare, create 100% din crudităţi şi din alimente vii (fructe, legume, nuci, alune şi seminţe).