0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jerry L. Wyckoff

Cărţi de Jerry L. Wyckoff

Dr. Jerry L. Wyckoff are un doctorat în Psihologia dezvoltării și a copilului luat la Universitatea din Kansas, a lucrat ca psiholog la Institutul Neurologic Kansas din Topeka, ca psiholog școlar și administrator educațional pentru Shawnee Mission School District din Kansas și ca psiholog licențiat în cabinetul privat.

Dr. Wyckoff a fost de nenumărate ori speaker în programul „Părinții ca profesori“ și consultant pentru districtele școlare din Chicago, St. Louis, San Francisco, Napoli, Florida, Seattle, Washington și Kansas City.

A fost președinte al Comitetului pentru oprirea violenței; parte a Comitetului pentru prevenirea abuzului asupra copilului, din Kansas; a fost consultant științific la mai multe reviste de interes general; a fost profesor adjunct al Departamentului de dezvoltare umană la Universitatea din Kansas și profesor asociat la Universitatea din Ottawa, Kansas City.

Dr. Jerry Wyckoff, și Barbara Unell sunt specialiști în probleme de psihologia copilului și co-autorii a cinci cărți importante, care au ajutat sute de mii de părinți să implementeze cu succes noua concepție despre parentaj.

Aceasta are la bază disciplinarea copilului prin empatie și creșterea capacității lui de a gestiona frustrarea prin amânarea satisfacției imediate, ducând la un comportament cooperant și responsabil.


Cărţi de Jerry L. Wyckoff