0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jerry L. Wyckoff

Cărţi de Jerry L. Wyckoff

Dr. Jerry L. Wyckoff are un doctorat în Psihologia dezvoltării şi a copilului luat la Universitatea din Kansas, a lucrat ca psiholog la Institutul Neurologic Kansas din Topeka, ca psiholog şcolar şi administrator educaţional pentru Shawnee Mission School District din Kansas şi ca psiholog licenţiat în cabinetul privat.

Dr. Wyckoff a fost de nenumărate ori speaker în programul „Părinţii ca profesori“ şi consultant pentru districtele şcolare din Chicago, St. Louis, San Francisco, Napoli, Florida, Seattle, Washington şi Kansas City.

A fost preşedinte al Comitetului pentru oprirea violenţei; parte a Comitetului pentru prevenirea abuzului asupra copilului, din Kansas; a fost consultant ştiinţific la mai multe reviste de interes general; a fost profesor adjunct al Departamentului de dezvoltare umană la Universitatea din Kansas şi profesor asociat la Universitatea din Ottawa, Kansas City.

Dr. Jerry Wyckoff, şi Barbara Unell sunt specialişti în probleme de psihologia copilului şi co-autorii a cinci cărţi importante, care au ajutat sute de mii de părinţi să implementeze cu succes noua concepţie despre parentaj.

Aceasta are la bază disciplinarea copilului prin empatie şi creşterea capacităţii lui de a gestiona frustrarea prin amânarea satisfacţiei imediate, ducând la un comportament cooperant şi responsabil.


Cărţi de Jerry L. Wyckoff