0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jethro Kloss

Cărţi de Jethro Kloss

Jethro Kloss a fost un foarte bun brutar și bucătar, după cum se poate verifica prin intermediul membrilor familiei Kloss care au lucrat cu el de-a lungul anilor săi de studii, experimente și învățături.

Încă din fragedă copilărie, Jethro Kloss și părinții lui au studiat natura la o fermă de pionierat din Wisconsin și cu mare ingeniozitate au dezvoltat moduri eficiente și atractive de a folosi produsele naturale ale solului. A menținut această atitudine curioasă și inventivă de-a lungul întregii sale vieți.

A fost ferm în încrederea sa în Dumnezeu și în planul Edenic conform căruia omul se hrănește cu fructe, cereale, nuci și produse vegetale și nu cu materii rafinate sau sintetice, cu animale sau produse animaliere.

El a fost unul dintre descoperitorii înlocuitorilor vegetali ai cărnii, realizând aceste preparate cu un remarcabil simț vizual și gustativ.

Un adevărat „evanghelist“ al vieții naturale, al alimentelor naturale, Jethro Kloss a avut simț organizatoric și a realizat în anii 30, în Washington D.C., emisiuni precum remarcabilele „Cine demonstrative“. Prin intermediul acestor evenimente frumos pregătite, la care au participat numeroase personalități din Washington, Jethro Kloss a arătat oamenilor cât de atractivă și gustoasă poate fi o masă cu adevărat sănătoasă.

Încă din anii 1910, 1920, Jethro Kloss a deschis o serie de fabrici nutriționiste prin care a devenit disponibilă o mare varietate de alimente naturale, la prețuri rezonabile, pentru oamenii din toată țara și din toată lumea.

Mintea sa inventivă încerca mereu să găsească o nouă metodă mai bună. El a creat multe alimente noi și permanent experimenta, îmbunătățea. Niciodată nu părea a fi mulțumit și continua să urmărească să găsească o textură mai fină, o aromă mai plăcută, sau poate o metodă mai bună de păstrare a valorilor nutritive în mâncarea gătită sau conservată.

Jethro Kloss a simțit o atracție pentru natură generată de frumusețea și bogăția sa. Cred că n-am cunoscut niciodată o persoană care să se bucure mai mult de lucrurile bune din viață.


Cărţi de Jethro Kloss