0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jim Stovall

Cărţi de Jim Stovall

În ciuda faptului că este nevăzător, Jim Stovall a fost campion olimpic național la haltere, un broker de investiții de mare succes, iar acum este președinte al Narrative Television Network.

A câștigat mai multe premii Emmy, fiind totodată și un autor căutat și un conferențiar deosebit de activ.

Este autorul a peste 30 de cărți, printre care și bestsellerul The Ultimate Gift, care a fost ecranizat de către 20th Century Fox într-o peliculă de mare succes cu James Garner și Abigail Breslin. Trei dintre povestirile sale au fost transformate la rândul lor în filme, iar alte două sunt în curs de apariție.

Steve Forbes, președinte și CEO al revistei Forbes spune că „Jim Stovall este unul dintre cei mai extraordinari oameni ai vremurilor noastre“.

Datorită eforturilor sale de a face televiziunea mai accesibilă pentru milioane de telespectatori americani nevăzători sau cu probleme de vedere, Comitetul Prezidențial pentru Oportunități Egale l-a ales pe Jim Stovall „Antreprenorul anului“.

Jim Stovall a apărut în Wall Street Journal, revista Forbes, USA Today, dar a avut și apariții televizate la Good Morning, America, CNN și CBS Evening News.

A primit premiul „International Humanitarian of the Year“, alăturându-li-se lui Jimmy Carter, Nancy Reagan și Maica Tereza, care au primit la rândul lor această distincție.

Dacă doriți mai multe informații despre Jim Stovall puteți urma linkurile următoare:

en.wikipedia.org => Jim Stovall

jimstovall.com => Jim Stovall

goodreads.com => Jim Stovall


Cărţi de Jim Stovall


Înțelepciune pentru învingători

Dobândește o mentalitate de milionar, învață principiile succesului și excelează în afaceri

Autor(i): Jim Stovall
Editura: Litera
Colecţia: Introspectiv
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 272 (14x20 cm)
ISBN:9786063339738
Preţ: 39,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Succesul în viață poate începe cu ceva simplu, la fel de simplu ca atunci când alegi o carte, o citești și pui în practică ceea ce ai învățat din ea. Începe cu una dintre cele 20 de cărți scrise de Jim Stovall, și apoi pune în practică înțelepciunea pe care acesta o împărtășește în cărțile sau articolele sale.

Gândește ca un milionar

Folosește-ți mintea pentru a reuși

Autor(i): Jim Stovall
Editura: Amaltea
Colecţia: Antreprenoriat și afaceri
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 0 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea reprezintă o combinație unică de sfaturi simple, din viața de zi cu zi, care ne inspiră și ne ajută să gândim mai eficient și să evoluăm, atât pe plan personal, cât și profesional.

Arta comunicării

Avantajul tău competitiv

Autor(i): Dr. Ray H. Hull, Jim Stovall,
Editura: Amaltea
Colecţia: Comunicare și PR
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 160 (14x21 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Jim Stovall, un excepțional specialist în comunicare, considerat de Steve Forbes „unul dintre cei mai remarcabili oameni ai epocii noastre“, ne arată cum să transformăm comunicarea într-o armă secretă, care să ne ajute să avem succes atât pe plan personal, cât și profesional.