0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jinny S. Ditzler

Cărţi de Jinny S. Ditzler

Jinny S. Ditzler este inițiatoarea activității de coaching personal și profesional, demarând procesul în Marea Britanie în 1981.

Este, de asemenea, fondatoarea Best Year Yet, o companie globală care a pregătit peste 400 de lideri și traineri, care au lucrat cu peste 750 de companii, în 14 țări.

Este specialistă în coaching, promovare, fiind recunoscută ca un lider inovator în domeniul revitalizării organizaționale și transformării personale.

A activat în organizații nonprofit atât în Marea Britanie, cât și în Statele Unite, făcând parte din consiliul director al The Hunger Project, asociație caritabilă care luptă împotriva foametei în lume.

De asemenea, s-a numărat printre fondatorii și președinții Executive Service Corps din Aspen, Colorado, organizație care pregătește lideri de afaceri și profesioniști independenți pentru a oferi consultanță firmelor nonprofit.


Cărţi de Jinny S. Ditzler


Cel mai bun an

10 întrebări care vă vor aduce succesul în următoarele 12 luni

Autor(i): Jinny S. Ditzler
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În fiecare persoană de succes se ascunde un om obișnuit care a găsit curajul, puterea și disciplina de a acționa, de a se confrunta cu marile provocări și de a-și împlini visurile. Depinde doar de voi să aveți viața pe care v-o doriți. Acest ghid unic vă învață cum să faceți acest lucru.