0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de John E. Upledger

Cărţi de John E. Upledger

Dr. JOHN E. UPLEDGER (D. O., O. M. M., D. Sc.) este Membru al Academiei Americane de Osteopatie, Membru Academic al Societăţii Britanice de Osteopatie şi Doctor în Ştiinţe. Specializările sale includ: Manipulare osteopatică, terapie Cranio-Sacrală, eliberare SomatoEmoţională, acupunctură şi medicină preventivă. De-a lungul carierei de osteopat, Dr. John E. Upledger fost recunoscut ca un inovator şi îndrumător în descoperirea de noi terapii. În special dezvoltarea terapiei CranioSacrale i-a câştigat o reputaţie internaţională.

Deşi marea parte a experienţei sale a fost obţinută din practica privată, Dr. John E. Upledger a fost cercetător şi profesor de biomecanică, între 1975-1983, la Universitatea de Stat Michigan. În acest timp el a condus o echipă de specialişti în anatomie, fiziologi, bio-fizicieni şi bio-ingineri, în experienţele asupra existenţei şi influenţei sistemului craniosacral. Ca rezultat al acestor studii ştiinţifice s-a ajuns la explicarea funcţionării şi utilizarea sistemului craniosacral în evaluarea şi tratarea disfuncţiilor creierului şi ale coloanei vertebrale.

În toată această perioadă, Dr. John E. Upledger a dezvoltat şi perfecţionat tehnicile terapiei CranioSacrale care este predată în programa Institutului Upledger la un grup de profesionişti în sănătate, ca osteopaţi, doctori în medicină, psihiatri, dentişti, surori medicale, chiropractori, kineto-terapeuţi şi masori.


Cărţi de John E. Upledger


Tu şi medicul din tine

Tu şi medicul din tine. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Terapia CranioSacrală şi eliberarea SomatoEmoţională

Autor(i): John E. Upledger
Editura: Herald
Colecţia: Terapia
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 238 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Tu şi medicul din tine“ prezintă Terapia CranioSacrală şi Eliberarea SomatoEmoţională, care ajută la eliminarea efectelor reziduale ale unor traume şi experienţe emoţionale negative.