0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de John E. Upledger

Cărţi de John E. Upledger

Dr. JOHN E. UPLEDGER (D. O., O. M. M., D. Sc.) este Membru al Academiei Americane de Osteopatie, Membru Academic al Societății Britanice de Osteopatie și Doctor în Științe. Specializările sale includ: Manipulare osteopatică, terapie Cranio-Sacrală, eliberare SomatoEmoțională, acupunctură și medicină preventivă. De-a lungul carierei de osteopat, Dr. John E. Upledger fost recunoscut ca un inovator și îndrumător în descoperirea de noi terapii. În special dezvoltarea terapiei CranioSacrale i-a câștigat o reputație internațională.

Deși marea parte a experienței sale a fost obținută din practica privată, Dr. John E. Upledger a fost cercetător și profesor de biomecanică, între 1975-1983, la Universitatea de Stat Michigan. În acest timp el a condus o echipă de specialiști în anatomie, fiziologi, bio-fizicieni și bio-ingineri, în experiențele asupra existenței și influenței sistemului craniosacral. Ca rezultat al acestor studii științifice s-a ajuns la explicarea funcționării și utilizarea sistemului craniosacral în evaluarea și tratarea disfuncțiilor creierului și ale coloanei vertebrale.

În toată această perioadă, Dr. John E. Upledger a dezvoltat și perfecționat tehnicile terapiei CranioSacrale care este predată în programa Institutului Upledger la un grup de profesioniști în sănătate, ca osteopați, doctori în medicină, psihiatri, dentiști, surori medicale, chiropractori, kineto-terapeuți și masori.


Cărţi de John E. Upledger


Tu și medicul din tine

Tu și medicul din tine. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Terapia CranioSacrală și eliberarea SomatoEmoțională

Autor(i): John E. Upledger
Editura: Herald
Colecţia: Terapia
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 238 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Tu și medicul din tine“ prezintă Terapia CranioSacrală și Eliberarea SomatoEmoțională, care ajută la eliminarea efectelor reziduale ale unor traume și experiențe emoționale negative.