0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jon Kabat-Zinn

Cărţi de Jon Kabat-Zinn

Dr. Jon Kabat-Zinn, este fondatorul şi directorul Clinicii pentru Reducerea Nivelului de Stres din cadrul Centrului Medical de pe lângă Universitatea din Massachusetts şi este profesor asociat de medicină în cadrul Diviziei de Medicină Preventivă şi Comportamentală.

Clinica sa a fost făcută cunoscută publicului în 1993, în „Healing and the Mind“ - o serie de emisiuni ale televiziunii publice găzduite de Bill Moyers. El este în prezent membru al Institutului Fetzer.

Interesele sale majore de cercetare includ interacţiunea dintre minte şi corp pentru vindecare, aplicaţii clinice ale meditaţiei de tip mindfulness pentru persoanele cu dureri cronice şi cu tulburări legate de stres, precum şi aplicaţiile societale ale atenţiei conştiente.

În 1992, în centrul oraşului Worcester, Massachusetts, alături de colegii săi, a pus bazele unei clinici destinate reducerii stresului pe baza folosirii stării de mindfulness, deservind cu predominanţă rezidenţii cu venituri mici şi minorităţile.

Jon Kabat-Zinn conduce, de asemenea, un program comun între Centrul Medical de pe lângă Universitatea din Massachusetts, Comitetul de Justiţie Penală din Massachusetts şi Departamentul de Corecţie din Massachusetts, prin care li se oferă deţinuţilor pregătire şi instruire în practică mindfulness, într-o încercare de a reduce comportamentele autodistructive şi de dependenţa, violenţa şi recidiva.


Cărţi de Jon Kabat-Zinn


Mindfulness pentru părinţi

Mindfulness pentru părinţi. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Când fiecare zi este o binecuvântare

Autor(i): Dr. Jon Kabat-Zinn, Myla Kabat-Zinn
Editura: Herald
Colecţia: Parentaj
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 416 (13x20 cm)
Preţ: 43,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Asemenea tuturor titlurilor din colecţia „Parentaj“, şi acest volum ne oferă mai mult decât reţete: „Mindfulness pentru părinţi“, o carte mai actuală decât oricând, prezintă un stil de viaţă, ne invită să ne bucurăm de momentul prezent din care putem învăţa neîncetat, ne îndeamnă să creştem şi noi odată cu cei mici.

Mindfulness pentru începători

Mindfulness pentru începători. Editura Trei
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Jon Kabat-Zinn
Editura: Trei
Colecţia: Psihologie practică
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Mindfulness este starea de prezenţă, de conştientizare, de atenţie nemijlocită, acum şi aici. În acelaşi timp, este o tehnică de meditaţie. Studiile au relevat impactul său pozitiv asupra stării de sănătate, prin reducerea stresului, şi, implicit, a incidenţei bolilor provocate de acesta.

Mindfulness zi de zi

Mindfulness zi de zi. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Oriunde vrei să mergi, acolo eşti deja

Autor(i): Dr. Jon Kabat-Zinn
Editura: Herald
Colecţia: Mindfulness
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 272 (13x20 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Ştiţi ceva? Dacă mă gândesc bine, oriunde vreţi să mergeţi, sunteţi deja acolo. Orice aţi ajuns să faceţi, asta e ceea ce faceţi. Indiferent ce gândiţi acum, asta este ceea ce e în mintea voastră. Orice vi se întâmplă, s-a întâmplat deja. Întrebarea importantă este: cum o să vă descurcaţi? Cu alte cuvinte, „Şi acum ce faceţi?“

Indiferent dacă vă place sau nu, acesta este momentul cu care trebuie într-adevăr să lucrăm, pe care trebuie să-l abordăm.

Exerciţii de meditaţie pentru depăşirea depresiei

Exerciţii de meditaţie pentru depăşirea depresiei. Editura Trei
CumpărDetalii carte

Eliberarea de nefericirea cronică

Autor(i): Mark Williams, John Teasdale, Zindel Segal, Dr. Jon Kabat-Zinn
Editura: Trei
Colecţia: Psihologie practică
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 336 (13x20 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Sunt un ratat“, „I-am dezamăgit pe toţi“, „Nici nu mai are rost să mă scol din pat“, „Îmi merge din rău în mai rău“… Ţi se întâmplă des să fii bântuit de asemenea gânduri? Eşti copleşit zile întregi de indispoziţii, anticipări sumbre şi o imagine dezastruoasă despre tine? Cum poţi să ieşi din acest vârtej al nefericirii? Combinând psihoterapia cognitivă cu tehnicile orientale de meditaţie, cei patru autori îţi oferă un instrument practic şi accesibil pentru a preveni din faşă instalarea…