0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jon Ronson

Cărţi de Jon Ronson

Jon Ronson (n. 1967) este un popular autor britanic de nonficţiune, jurnalist gonzo, realizator de documentare TV şi emisiuni radio.

Materialele lui sunt publicate în The Guardian, City Life şi Time Out, colaborează cu BBC şi Channel 4.

Momentan trăieşte în Londra şi la New York.

Cărţile lui, abordând cele mai diverse subiecte, se caracterizează prin umorul cu care sunt scrise, o aplecare spre absurd, o fascinaţie pentru personaje ţicnite şi, nu în ultimul rând, un interes pentru abuzurile de putere.

Fascinaţia pentru ţicniţi culminează în cartea „Testul psihopatului“. O călătorie prin industria nebuniei, iar abuzul de putere este tratat în „Umilirea publică în epoca internetului“ dintr-o perspectivă neaşteptată, dezvăluindu-ne pe noi înşine, utilizatori obişnuiţi ai reţelelor de socializare, aşa cum nu ne putem închipui că suntem.


Cărţi de Jon Ronson


Testul psihopatului

Testul psihopatului. Editura Art
CumpărDetalii carte

O călătorie prin industria nebuniei

Autor(i): Jon Ronson
Editura: Art
Colecţia: Guerilla de pe noptieră
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 312 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Jon Ronson este fascinat de ţicniţi. Şi de nebunii care par să fie normali, şi de cei aparent sănătoşi, care se poartă nebuneşte. În „Testul psihopatului“, o carte care reuşeşte să fie pe atât de bizară şi amuzantă, pe cât este de bine documentată, Ronson se bălăceşte din nou în zonele mlăştinoase ale normalului.

Umilirea publică în epoca internetului

Umilirea publică în epoca internetului. Editura Art
CumpărDetalii carte

Autor(i): Jon Ronson
Editura: Art
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 344 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea este o amplă investigaţie despre revirimentul umilirii în public şi un studiu important în înţelegerea unui nou fenomen social care priveşte orice posesor al unui cont pe o reţea de socializare.