0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jon Ronson

Cărţi de Jon Ronson

Jon Ronson (n. 1967) este un popular autor britanic de nonficțiune, jurnalist gonzo, realizator de documentare TV și emisiuni radio.

Materialele lui sunt publicate în The Guardian, City Life și Time Out, colaborează cu BBC și Channel 4.

Momentan trăiește în Londra și la New York.

Cărțile lui, abordând cele mai diverse subiecte, se caracterizează prin umorul cu care sunt scrise, o aplecare spre absurd, o fascinație pentru personaje țicnite și, nu în ultimul rând, un interes pentru abuzurile de putere.

Fascinația pentru țicniți culminează în cartea „Testul psihopatului“. O călătorie prin industria nebuniei, iar abuzul de putere este tratat în „Umilirea publică în epoca internetului“ dintr-o perspectivă neașteptată, dezvăluindu-ne pe noi înșine, utilizatori obișnuiți ai rețelelor de socializare, așa cum nu ne putem închipui că suntem.


Cărţi de Jon Ronson


Testul psihopatului

Testul psihopatului. Editura Art
CumpărDetalii carte

O călătorie prin industria nebuniei

Autor(i): Jon Ronson
Editura: Art
Colecţia: Guerilla de pe noptieră
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 312 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Jon Ronson este fascinat de țicniți. Și de nebunii care par să fie normali, și de cei aparent sănătoși, care se poartă nebunește. În „Testul psihopatului“, o carte care reușește să fie pe atât de bizară și amuzantă, pe cât este de bine documentată, Ronson se bălăcește din nou în zonele mlăștinoase ale normalului.

Umilirea publică în epoca internetului

Umilirea publică în epoca internetului. Editura Art
CumpărDetalii carte

Autor(i): Jon Ronson
Editura: Art
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 344 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea este o amplă investigație despre revirimentul umilirii în public și un studiu important în înțelegerea unui nou fenomen social care privește orice posesor al unui cont pe o rețea de socializare.