0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jude Currivan

Cărţi de Jude Currivan

Dr. Jude Currivan, autoarea cărţilor A opta chakră, The 13th Step (Al treisprezecelea pas) şi The Wave (Unda), este vindecător, cosmolog şi mistic. Încă din copilărie, ea a trăit experienţa îndrumărilor primite de dincolo şi a realităţilor multidimensionale.

Are un doctorat în arheologie, fiind cercetător al cosmologiilor străvechi şi un masterat în fizică, specializarea cosmologie şi teoria cuantică.

Este consultant şi ţine cursuri în întreaga lume, pentru dezvoltarea fiinţei umane, ridicarea nivelului de conştiinţă şi înlesnirea întregirii Ia nivel personal şi colectiv.


Cărţi de Jude Currivan


CosMos

CosMos. Editura For You
CumpărDetalii carte

Un ghid al co-creatorului spre o Lume Unitară

Autor(i): Ervin Laszlo, Dr. Jude Currivan
Editura: For You
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 218 (14x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Suntem în pragul unei noi şi revoluţionare viziuni asupra lumii. Ultimele descoperiri ştiinţifice şi tradiţiile spirituale converg spre a dezvălui faptul că tot ceea ce numim Cosmos şi realitate formează un tot unitar, care, la nivel fundamental, este un câmp informaţional. Acest câmp este mintea cosmică, din care radiază şi se materializează totul şi unde, în cele din urmă, totul se întoarce.

A opta chakră

A opta chakră. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Ce este şi cum poate să ne transforme viaţa

Autor(i): Dr. Jude Currivan
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 272 (13x20 cm)
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cele şapte chakre ale personalităţii umane sunt familiare oricărui om care lucrează cu vindecarea sau cu conştientizarea spirituală. Dar această conştienţă este incompletă în esenţă. Inima universală a celei de-a opta chakre este cea care ne poate oferi cheia ce ne lipseşte pentru a ne reaminti cine suntem cu adevărat.