0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Karol K. Truman

Cărţi de Karol K. Truman

KAROL K. TRUMAN este o terapeută şi vindecătoare spirituală, care şi-a consacrat viaţa pentru a-i ajuta pe oameni să atingă o stare de armonie emoţională şi spirituală prin rezolvarea şi vindecarea „conflictelor interioare“ care îi macină.

Karol K. Truman este pianistă de scenă şi profesoară de muzică, predând pianul încă din adolescenţă, înainte de a se apuca de scris cărţi.

Cu 38 de ani în urmă, autoarea a început să îşi pună întrebarea: „DE CE?“, în încercarea de a găsi cauza unei probleme de sănătate cu care se confrunta la acea dată. Aflată în căutarea răspunsului, ea a început un studiu aprofundat al nutriţiei şi al controlului greutăţii corporale. Mai târziu, ea a devenit conştientă de importanţa exerciţiilor fizice şi de rolul acestora în asigurarea bunăstării corporale şi psihice, împreună cu soţul şi cu partenerii săi, ea a devenit o pionieră în domeniul industriei mini-trambulinelor elastice, pe care le-a produs şi le-a distribuit în întreaga lume. Prima ei carte, Cum să arăţi bine şi cum să te simţi grozav, are ca subiect beneficiile săriturilor cu trambulina şi a fost publicată în anul 1983.

La un moment dat, Karol şi-a dat seama că starea de sănătate fizică depinde întru totul de starea de sănătate emoţională şi chiar spirituală. Când a realizat acest lucru, doamna Truman s-a implicat în studierea aprofundată a Legilor Cauzei şi Efectului, respectiv a principiilor care guvernează vindecarea şi creşterea prin transformare spirituală. în urma unor studii extinse şi exhaustive, ea a participat la numeroase conferinţe, cursuri şi seminarii.


Cărţi de Karol K. Truman


Vindecarea sentimentelor... din inima ta

Vindecarea sentimentelor... din inima ta. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Autor(i): Karol K. Truman
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 271 (13x20 cm)
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Ştiai că ai o „inimă de aur“? Ce s-a petrecut cu aceasta? Cum o poţi regăsi? Păşeşte alături de Karol K. Truman pe calea care conduce către regăsirea adevăratelor tale sentimente, cele cu care ai venit în această lume. Această călătorie îţi va revela din nou frumuseţea sufletului tău, „inima ta de aur“, adică sinele tău real.

Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată

Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată. Editura Adevăr Divin
Detalii carte

Autor(i): Karol K. Truman
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 362 (13x20 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În cartea „Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată…“, Karol K. Truman a pus întreaga esenţă a cunoaşterii pe care a acumulat-o de-a lungul timpului. Ea îţi explică nu doar de ce te simţi aşa cum te simţi, ci şi de unde au apărut aceste sentimente.