0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Karol K. Truman
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM

Cărţi de Karol K. Truman

Karol K. Truman.
Karol K. Truman

KAROL K. TRUMAN este o terapeută și vindecătoare spirituală, care și-a consacrat viața pentru a-i ajuta pe oameni să atingă o stare de armonie emoțională și spirituală prin rezolvarea și vindecarea „conflictelor interioare“ care îi macină.

Karol K. Truman este pianistă de scenă și profesoară de muzică, predând pianul încă din adolescență, înainte de a se apuca de scris cărți.

Cu 38 de ani în urmă, autoarea a început să își pună întrebarea: „DE CE?“, în încercarea de a găsi cauza unei probleme de sănătate cu care se confrunta la acea dată. Aflată în căutarea răspunsului, ea a început un studiu aprofundat al nutriției și al controlului greutății corporale. Mai târziu, ea a devenit conștientă de importanța exercițiilor fizice și de rolul acestora în asigurarea bunăstării corporale și psihice, împreună cu soțul și cu partenerii săi, ea a devenit o pionieră în domeniul industriei mini-trambulinelor elastice, pe care le-a produs și le-a distribuit în întreaga lume. Prima ei carte, Cum să arăți bine și cum să te simți grozav, are ca subiect beneficiile săriturilor cu trambulina și a fost publicată în anul 1983.

La un moment dat, Karol și-a dat seama că starea de sănătate fizică depinde întru totul de starea de sănătate emoțională și chiar spirituală. Când a realizat acest lucru, doamna Truman s-a implicat în studierea aprofundată a Legilor Cauzei și Efectului, respectiv a principiilor care guvernează vindecarea și creșterea prin transformare spirituală. în urma unor studii extinse și exhaustive, ea a participat la numeroase conferințe, cursuri și seminarii.

Dacă doriți mai multe informații despre Karol K. Truman puteți urma linkurile următoare:

healingfeelings.com => Karol K. Truman


Cărţi de Karol K. Truman


Vindecarea sentimentelor... din inima ta

Autor(i): Karol K. Truman
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 271 (13x20 cm)
ISBN:9786068080215
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Știai că ai o „inimă de aur“? Ce s-a petrecut cu aceasta? Cum o poți regăsi? Pășește alături de Karol K. Truman pe calea care conduce către regăsirea adevăratelor tale sentimente, cele cu care ai venit în această lume. Această călătorie îți va revela din nou frumusețea sufletului tău, „inima ta de aur“, adică sinele tău real.