0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Kate Mackinnon

Cărţi de Kate Mackinnon

Kate Mackinnon a lucrat ca fizioterapeut mai bine de 20 de ani, ajutându-i pe oameni să creeze o stare de alinare şi de sănătate în corpurile lor.

Consideră că Terapia Craniosacrală este cheia redobândirii sănătăţii pacienţilor ei, iar rezultatele acestei forme de tratament sunt rapide şi durabile. Pe lângă beneficiile ei intrinseci, această formă de terapie creşte, de asemenea, eficienţa altor tratamente pe care le primesc pacienţii.

Kate trăieşte şi munceşte în Livermore, California.

Site-ul ei: https://kmackinnon.com/


Cărţi de Kate Mackinnon


Din inima şi mâinile mele

Din inima şi mâinile mele. Editura For You
CumpărDetalii carte

Cum să obţinem sănătate şi echilibru prin terapia craniosacrală

Autor(i): Kate Mackinnon
Editura: For You
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 218 (14x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Terapia Craniosacrală este o metodă de tratament foarte eficientă, care vine în sprijinul inteligenţei proprii a corpului şi a capacităţii lui înnăscute de a se vindeca.

În cartea „Din inima şi mâinile mele“, Kate Mackinnon împleteşte propria sa experienţă legată de folosirea Terapiei Craniosacrale, cu studii de caz şi explicaţii detaliate, uşor de înţeles, ale teoriei din spatele acestei metode de tratament. Chiar dacă nu ai mai auzit niciodată de Terapia Craniosacrală, sau dacă te-ai gândit că nu ţi se adresează ţie, sau dacă te afli, în prezent, sub altă formă de tratament, această carte are ceva pentru tine.