0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Kathleen McDonald

Cărţi de Kathleen McDonald

Kathleen McDonald (Sangye Khadro) s‑a născut în California în 1952.

A făcut primele cursuri de meditaţie budistă la Dharamsala, India, în 1973, şi a primit ordinaţia de călugăriţă budistă tibetana un an mai târziu.

A locuit alături de comunitatea de călugări şi călugăriţe occidentale de la Kopan, mănăstirea învăţătorilor ei, Lama Thubten Yeshe şi Lama Thubten Zopa Rinpoche, din Kathmandu, Nepal, unde a studiat şi a făcut retrageri pentru meditaţie.

În 1978 s‑a mutat în Anglia pentru a‑şi continua studiile budiste, iar în 1982 a ajutat la înfiinţarea Mănăstirii de călugăriţe budiste FPMT Dorje Pamo, din Franţa.

Din 1985 şi până în 1987 a predat în Australia, apoi pentru un an în Nepal, a lucrat unsprezece ani ca profesor rezident la Centrul Budist Amitabha al FPMT din Singapore.

Din anul 2000 preda în toată lumea, cu excepţia unei întreruperi de un an începută la mijlocul lui 2005, pentru o retragere meditativă în Spania.


Cărţi de Kathleen McDonald


Cum să medităm

Cum să medităm. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Ghid practic pentru atingerea echilibrului interior

Autor(i): Kathleen McDonald
Editura: Herald
Colecţia: Alter Ego
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 336 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Scrisă într-un limbaj accesibil, simplu, cu un caracter eminamente practic, „Cum să medităm“ – tradusă în numeroase limbi – este un intinerar printre metodele meditative budiste ale tradiţiei Mahāyāna, pe care îl parcurgem însoţiţi de o practicantă occidentală respectată.