0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Kathleen McDonald

Cărţi de Kathleen McDonald

Kathleen McDonald (Sangye Khadro) s‑a născut în California în 1952.

A făcut primele cursuri de meditație budistă la Dharamsala, India, în 1973, și a primit ordinația de călugăriță budistă tibetana un an mai târziu.

A locuit alături de comunitatea de călugări și călugărițe occidentale de la Kopan, mănăstirea învățătorilor ei, Lama Thubten Yeshe și Lama Thubten Zopa Rinpoche, din Kathmandu, Nepal, unde a studiat și a făcut retrageri pentru meditație.

În 1978 s‑a mutat în Anglia pentru a‑și continua studiile budiste, iar în 1982 a ajutat la înființarea Mănăstirii de călugărițe budiste FPMT Dorje Pamo, din Franța.

Din 1985 și până în 1987 a predat în Australia, apoi pentru un an în Nepal, a lucrat unsprezece ani ca profesor rezident la Centrul Budist Amitabha al FPMT din Singapore.

Din anul 2000 preda în toată lumea, cu excepția unei întreruperi de un an începută la mijlocul lui 2005, pentru o retragere meditativă în Spania.


Cărţi de Kathleen McDonald


Cum să medităm

Cum să medităm. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Ghid practic pentru atingerea echilibrului interior

Autor(i): Kathleen McDonald
Editura: Herald
Colecţia: Alter Ego
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 336 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Scrisă într-un limbaj accesibil, simplu, cu un caracter eminamente practic, „Cum să medităm“ – tradusă în numeroase limbi – este un intinerar printre metodele meditative budiste ale tradiției Mahāyāna, pe care îl parcurgem însoțiți de o practicantă occidentală respectată.