0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Kathy Peel

Cărţi de Kathy Peel

Kathy Peel este supranumită „America’s Family Manager“ („Managerul familiei americane“) de către media şi de către milioane de mame. Este autoarea a 21 de cărţi (cu peste 2 milioane de exemplare vândute), incluzând „Desperate Households“ şi „The Busy Mom’s Guide to a Happy, Organized Home“.

În 2009 a câştigat premiul Mom’s Choice Award pentru „Cea mai bună resursă pentru familie şi creşterea copiilor“, precum şi un premiu onorific oferit de National Association of Parenting Publications.

Este fondatoarea şi directorul executiv al Family Manager, compania care le furnizează femeilor din întreaga lume curajul şi instrumentele necesare pentru a construi familii puternice şi cămine fericite şi organizate (www.familymanager.com).

De asemenea, Kathy scrie săptămânal pe blogul Family Manager pentru ParentDish, deţinut de AOL, este consilier AOL pentru copii şi familie şi se află în consiliul de experţi al revistei Parenting şi al site_ului InternetSafety.com.

Redactează un editorial lunar în publicaţia HomeLife şi scrie regulat materiale pentru American Profile. Articolele şi sfaturile ei au apărut în numeroase publicaţii, inclusiv Real Simple, First for Women, Family Circle, Reader’s Digest, Ladies’ Home Journal şi Redbook.

Kathy Peel acordă frecvent interviuri pentru televiziuni şi posturi radiofonice şi a avut apariţii repetate în emisiunile The Oprah Winfrey Show, The Early Show, The Today Show, la CNN, la HGTV, în The 700 Club, Focus on the Family, Midday Connection al Moody Radio şi Janet Parshall’s America.

Discursurile ei antrenante sunt întâmpinate întotdeauna cu entuziasm la evenimentele pentru femei, în programele corporatiste şi seminariile organizate de biserici.


Cărţi de Kathy Peel


Ghidul unui cuplu ocupat

Ghidul unui cuplu ocupat. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Cum să împărtăşiţi şi munca, şi bucuria

Autor(i): Kathy Peel
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 280 (15x22 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

De ce să nu transferăm principiile managementului din domeniul afacerilor în acela al familiei? Cu un pic de coordonare a echipei pe care o formează orice familie şi cu un dram de organizare a metodelor şi resurselor, orice efort casnic devine o rutină plăcută, începând cu gestionarea meniurilor şi a curăţeniei şi terminând cu administrarea finanţelor familiei şi a activităţilor recreative.