0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Keith Ferrazzi

Cărţi de Keith Ferrazzi

Keith Ferrazzi este autor de bestselleruri şi publică articole în The Wall Street Journal, Harvard Business Review, Inc. şi Fast Company.

A fost cel mai tânăr angajat care a ajuns partener şi a deţinut funcţia de director de marketing la Deloitte Consulting, unde a determinat recunoaşterea brandului Deloitte prin cea mai mare rată de creştere din industrie.

Ca fondator şi CEO al Ferrazzi Greenlight, Keith Ferrazzi se ocupă cu transformarea comportamentelor care împiedică organizaţii din toată lumea să-şi atingă obiectivele strategice, în obiceiuri care aduc un plus de valoare pentru acţionari.

Institutul Greenlight Research al firmei a demonstrat corelaţia dintre practicile care îmbunătăţesc relaţiile şi succesul în afaceri, în special în ceea ce priveşte performanţa în vânzări şi eficienţa echipelor într-o lume tot mai virtuală.


Cărţi de Keith Ferrazzi


Nu mâncaţi niciodată singuri

Nu mâncaţi niciodată singuri. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Cum să construim prin networking o comunitate durabilă de colegi, parteneri, prieteni şi mentori

Autor(i): Keith Ferrazzi, Tahl Raz
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 456 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Doriţi să reuşiţi în viaţă? Să urcaţi pe scara succesului personal? Secretul, după spusele maestrului în networking Keith Ferrazzi, este să vă creaţi legături cu alte persoane. După cum a descoperit autorul încă din primii săi ani de viaţă, lucrul care îi diferenţiază pe oamenii de succes de ceilalţi este modul în care utilizează puterea relaţiilor, astfel încât toată lumea să câştige.