0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Kelly A. Turner

Cărţi de Kelly A. Turner

Kelly A. Turner.
Kelly A. Turner

În timp ce-și făcea studiile de doctorat la Universitatea Berkeley din California, Dr. Kelly A. Turner, cercetătoare, lector universitar și consilieră în oncologie integrativă, a fost șocată să descopere că nimeni nu studia episoadele de remisie totală a cancerului – cele în care oamenii s-au însănătoșit chiar și atunci când nimeni nu le mai dădea nicio șansă, fără ajutorul medicinii convenționale sau după ce medicina convențională a dat greș.

A fost atât de fascinată de acest gen de remisie, încât a plecat într-o călătorie de 10 luni în jurul lumii, mergând în 10 țări diferite, intervievând 50 de vindecători holistici și 20 de supraviețuitori cu remisie totală a cancerului, cu privire la practicile și tehnicile lor de vindecare.

Cercetarea sa a continuat cu intervievarea altor 100 de persoane cu remisie totală și cu studierea a peste 1000 de astfel de cazuri. iar toate aceste rezultate au fost sintetizate în cartea publicată.

Dacă doriți mai multe informații despre Kelly A. Turner puteți urma linkurile următoare:

kelly-turner.com => Kelly A. Turner

goodreads.com => Kelly A. Turner

linkedin.com => Kelly A. Turner


Cărţi de Kelly A. Turner


Remisie totală

Să-i supraviețuim cancerului chiar și atunci când nimeni nu ne mai dă nicio șansă

Autor(i): Dr. Kelly A. Turner,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2023
Pagini: 358 (14x20 cm)
ISBN:9786066395953
Preţ: 40,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

În cartea ei, „Remisie totală. Să-i supraviețuim cancerului chiar și atunci când nimeni nu ne mai dă nicio șansă“, Dr. Kelly A. Turner, fondatoarea Proiectului Radical Remission, dezvăluie 9 factori care pot duce la o remisie totală a cancerului, chiar și atunci când medicina convențională nu a reușit.