0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Ken Robinson

Cărţi de Ken Robinson

Sir Ken Robinson este doctor în educație și a fost considerat de Fast Company „unul dintre gânditorii de elită ai lumii în ceea ce privește creativitatea și inovația“.

A colaborat cu guverne din Europa și Asia, cu agenții internaționale, cu firme din Fortune 500, cu sisteme educaționale naționale și statale și cu unele dintre cele mai mari organizații non-profit sau culturale.

Timp de doispezece ani a fost profesor de educație la Universitatea din Warwick, Marea Britanie, iar acum este profesor emerit.

Celebra sa prelegere din 2006 din cadrul prestigioaselor conferințe TED este cea mai urmărită din istoria TED și a fost vizionată de milioane de oameni din mai mult de 150 de țări.

Locuiește la Los Angeles.


Cărţi de Ken Robinson


Descoperă-ți Elementul

Cum să-ți afli talentele și pasiunile și cum să-ți transformi viața

Autor(i): Ken Robinson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 304 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Expediția în căutarea Elementului tău este realmente o călătorie pe două căi. Este o călătorie interioară, menită să exploreze ce se află în tine; este o călătorie în afară, menită să exploreze oportunitățile din lumea ce te înconjoară.

Scopul acestei cărți este să te ajute să-ți găsești calea.

O lume ieșită din minți

Revoluția creativă a educației

Autor(i): Ken Robinson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 376 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„O lume ieșită din minți“ este un manifest pentru abordări radical diferite în ceea ce privește leadershipul, sistemul de învățământ și pregătirea profesională cu scopul de a ne ajuta să facem față extraordinarelor provocări pe care le aduce cu sine secolul XXI.

Școli creative

Revoluția de la bază a învățământului

Autor(i): Ken Robinson, Lou Aronica
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 352 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Plină de anecdote, observații, studii de caz, cercetări inovatoare și recomandări de la profesioniști aflați în prima linie a educației transformatoare – și scrisă cu istețimea specifică lui Robinson și în stilul său captivant –, „Școli creative“ îi va inspira în egală măsură pe profesori, părinți și politicieni să re-gândească adevărata natură și scopul educației.

Tu, copilul tău și școala

Cum să ajungi la cea mai bună educație

Autor(i): Ken Robinson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 328 (14x21 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Demontând multe mituri și abordând opțiuni și controverse cruciale în privința școlarizării, „Tu, copilul tău și școala“ este o carte esențială pentru părinții care vor să învețe despre tipul de educație de care copiii lor au cu adevărat nevoie și despre ce pot face ei pentru a se asigura că o primesc.