0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Ken Robinson

Cărţi de Ken Robinson

Sir Ken Robinson este doctor în educaţie şi a fost considerat de Fast Company „unul dintre gânditorii de elită ai lumii în ceea ce priveşte creativitatea şi inovaţia“.

A colaborat cu guverne din Europa şi Asia, cu agenţii internaţionale, cu firme din Fortune 500, cu sisteme educaţionale naţionale şi statale şi cu unele dintre cele mai mari organizaţii non-profit sau culturale.

Timp de doispezece ani a fost profesor de educaţie la Universitatea din Warwick, Marea Britanie, iar acum este profesor emerit.

Celebra sa prelegere din 2006 din cadrul prestigioaselor conferinţe TED este cea mai urmărită din istoria TED şi a fost vizionată de milioane de oameni din mai mult de 150 de ţări.

Locuieşte la Los Angeles.


Cărţi de Ken Robinson


Şcoli creative

Şcoli creative. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Revoluţia de la bază a învăţământului

Autor(i): Ken Robinson, Lou Aronica
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 352 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Plină de anecdote, observaţii, studii de caz, cercetări inovatoare şi recomandări de la profesionişti aflaţi în prima linie a educaţiei transformatoare – şi scrisă cu isteţimea specifică lui Robinson şi în stilul său captivant –, „Şcoli creative“ îi va inspira în egală măsură pe profesori, părinţi şi politicieni să re-gândească adevărata natură şi scopul educaţiei.

O lume ieşită din minţi

O lume ieşită din minţi. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Revoluţia creativă a educaţiei

Autor(i): Ken Robinson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 376 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„O lume ieşită din minţi“ este un manifest pentru abordări radical diferite în ceea ce priveşte leadershipul, sistemul de învăţământ şi pregătirea profesională cu scopul de a ne ajuta să facem faţă extraordinarelor provocări pe care le aduce cu sine secolul XXI.

Descoperă-ţi Elementul

Descoperă-ţi Elementul. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Cum să-ţi afli talentele şi pasiunile şi cum să-ţi transformi viaţa

Autor(i): Ken Robinson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 304 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Expediţia în căutarea Elementului tău este realmente o călătorie pe două căi. Este o călătorie interioară, menită să exploreze ce se află în tine; este o călătorie în afară, menită să exploreze oportunităţile din lumea ce te înconjoară.

Scopul acestei cărţi este să te ajute să-ţi găseşti calea.