0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Kenneth Blanchard

Cărţi de Kenneth Blanchard

Dr. Ken Blanchard (n. 1939), unul dintre cei mai influenţi experţi în leadership din lume, este autorul a peste 60 de cărţi, care, laolaltă, s-au vândut în mai mult de 21 de milioane de exemplare.

Dr. Kenneth Blanchard, preşedinte al Blanchard Training and Development, Inc. (BTD), este un scriitor de renume internaţional, pedagog şi consultant/formator.

Dr. Kenneth Blanchard este coautor al celei mai răspândite şi de succes cărţi despre comportamentul de conducere şi organizare, „Management of Organization Behavior: Utilizing Human Resources“, tradusă în numeroase limbi.

Dr. Kenneth Blanchard şi-a obţinut licenţa în Ştiinţe ale guvernării şi Filosofie la Corneli University, în Sociologie şi Counselling la Colgate University şi doctoratul în Administraţie şi Management la Corneli University. în prezent, lucrează ca profesor şi predă Comportamentul de conducere şi organizare la Universitatea din Massachusetts, Amherst.Este membru al National Training Laboratories (NTL).

Dr. Kenneth Blanchard a consiliat mai multe corporaţii şi agenţii de prestigiu cum ar fi Chevron, Lockheed, ATT, Holiday Inns, Young Presidents’ Organization (YPO), Forţele Armate ale SUA şi UNESCO. Abordarea Hersey/Blanchard Situational Leadership a managementului a fost inclusă în programele de pregătire şi dezvoltare ale Mobil Oil, Caterpillar, Union, IBM, Xerox, The Southland Corporation şi ale altor companii antreprenoriale aflate în extindere.

Alături de soţia sa, Margie, este cofondatorul Lead Like Jesus, organizaţie internaţională al cărei scop este să ajute oamenii să devină lideri în folosul celorlalţi.

Dr. Spencer Johnson (1938–2017) este unul dintre cei mai admiraţi lideri în domeniul proceselor de gândire şi unul dintre cei mai citiţi autori din lume. A fost supranumit de USA Today „Regele parabolelor“, iar cărţile lui au devenit parte integrantă din cultura americană. Acestea includ informaţii preţioase şi instrumente practice pe care milioane de oameni le utilizează pentru a fi mai fericiţi şi pentru a avea mai mult succes.

Printre cele 13 bestselleruri scrise de el şi intrate pe lista The New York Times se numără: Cine mi-a luat caşcavalul? (tradusă la Curtea Veche Publishing, 2013) şi Manager la Minut (tradusă la Curtea Veche Publishing, 2009), scrisă împreună cu Ken Blanchard.

Dr. Ken Blanchard, autorul a peste 60 de cărţi, este unul dintre cei mai influenţi experţi în leadership. În 2005, a fost inclus în Amazon’s Hall of Fame ca unul dintre cei 25 de autori cel mai bine vânduţi din lume.


Cărţi de Kenneth Blanchard


Noul manager la minut

Noul manager la minut. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Kenneth Blanchard, Dr. Spencer Johnson
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 112 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Pas cu pas, inserate în structura poveştii, descoperim mici comori de înţelepciune managerială, care concentrează zeci de ani de experienţă şi studii în domeniu: aproape la orice pagină o deschizi, poţi descoperi un principiu călăuzitor, o concluzie formulată clar şi uşor de memorat.

Marii lideri evoluează

Marii lideri evoluează. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Cum să devii un lider autentic

Autor(i): Kenneth Blanchard, Mark Miller
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 144 (13x20 cm)
Preţ: 23,12 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea de faţă le arată liderilor aspiranţi – dar şi celor consacraţi – asupra căror aspecte să se concentreze pentru a-şi păstra eficienţa şi statutul profesional pe tot parcursul vieţii.

Conducerea la un nivel superior

Conducerea la un nivel superior. Editura Meteor Press
Detalii carte

Ken Blanchard despre leadership şi crearea unor organizaţii de înaltă performanţă

Autor(i): Kenneth Blanchard
Editura: Meteor Press
Colecţia: Mari maeştri
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 24,09 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Multă vreme, liderii s-au bizuit pe cunoştinţele, înţelepciunea şi sfaturile practice ale lui Ken Blanchard. Acum, el şi colegii săi vă pun la dispoziţie o carte fundamentală de leadership pentru o nouă generaţie: „Conducerea la un nivel superior“.

Antreprenor la minut

Antreprenor la minut. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Secretul creării şi dezvoltării unei afaceri de succes

Autor(i): Kenneth Blanchard, Don Hutson, Ethan Willis
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 136 (13x20 cm)
Preţ: 21,19 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Autorii expun în aceste pagini cea mai competitivă mentalitate în afaceri, cea americană, şi vă arată cum este eficient să gândiţi şi să acţionaţi, indiferent de domeniul şi de piaţa pe care lucraţi.

Veţi descoperi o serie de perspective inedite asupra unor subiecte esenţiale în afaceri: cum se pot pune baze solide pentru o firmă, în ce fel se asigură un flux continuu de numerar şi ce înseamnă servicii excepţionale.

Strategii de responsabilizare a membrilor unei organizaţii

Strategii de responsabilizare a membrilor unei organizaţii. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Kenneth Blanchard, John P. Carlos, Alan Randolph
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Profit
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 288 (14x21 cm)
Preţ: 26,97 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

E clar că managerii doresc angajaţi care să-şi asume responsabilităţi, iar angajaţii doresc să se implice cât mai mult în activitatea companiilor. Undeva pe acest drum apar însă obstacole. Aplicarea acestui concept înseamnă, de fapt, trecerea de la cultura ierarhică a unei organizaţii la aceea bazată pe responsabilizare.

Manager la minut

Manager la minut. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Autor(i): Dr. Kenneth Blanchard, Dr. Spencer Johnson
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 139 (13x20 cm)
Preţ: 0,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Manager la minut“ a fost vândută în 13 milioane de exemplare şi a fost tradusă în 37 de limbi.De-a lungul timpului milioane de manageri din companii de vârf dar şi din micile afaceri, au aplicat tehnicile prezentate în această carte şi astfel şi-au mărit productivitatea şi au obţinut prosperitate pe plan profesional dar şi personal.