0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Lama Yeshe

Cărţi de Lama Yeshe

Lama Yeshe (1935-1984), larg recunoscut ca unul dintre cei mai inovativi și însuflețitori maeștri buddhiști tibetani care au predat în Occident, a întemeiat Mănăstirea Kopan (1969) și Fundația pentru Păstrarea Tradiției Mahayana (1975).

A început să predea în 1970, la Mănăstirea Kopan, în Nepal, împreună cu Lama Zopa Rinpoche, discipolul său favorit, în prezent directorul spiritual al Fundației pentru Păstrarea Tradiției Mahayana.

Colecția învățăturilor celor doi lama, înregistrate și într-o bună parte transcrise, se află în Lama Yeshe Wisdom Archive, iar prin intermediul Wisdom Publications învățăturile au devenit disponibile publicului larg.


Cărţi de Lama Yeshe


Introducere în Tantra

Introducere în Tantra. Editura Herald
Detalii carte

Transformarea dorinței

Autor(i): Lama Yeshe
Editura: Herald
Colecţia: Tantra
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 26,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Întâlnirea cu Lama Yeshe și învățătura sa despre tantra și transformarea dorinței a fost ca o revelație.

Tocmai terminasem formarea mea de coach și trainer în comunicare și relații umane, entuziasmată de felul în care puteau fi sprijiniți oamenii în a face schimbări pozitive în viață pentru a-și atinge potențialul. Citind cartea Introducere în Tantra, am dobândit însă claritatea faptului că micile sau marile schimbări care se puteau petrece, gestionarea emoțiilor și relațiilor, antrenarea pentru performanță, succes și excelență, rezolvau doar parțial și provizoriu problemele umane cotidiene.

Tantra și viața cotidiană

Tantra și viața cotidiană. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Cum să devii un buddha al compasiunii

Autor(i): Lama Yeshe
Editura: Herald
Colecţia: Tantra
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Tantra se potrivește minții occidentale, care este o minte tehnică, inventivă.

Întrucât tantra are metode tehnice, cred că mintea occidentală poate să o digere cu ușurință. Vouă vă plac frumusețea, mirosurile bune, formele și culorile încântătoare, nu-i așa? Vă place să decorați, să aveți lucruri frumoase, să transformați lucruri, să vă decorați casele într-un fel sau în altul. La fel se întâmplă cu tantra, doar că în loc de obiecte folosim mintea, asta-i tot…