0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Lawrence G. Hrebiniak

Cărţi de Lawrence G. Hrebiniak

Dr. Lawrence G. Hrebiniak este membru al Departamentului de Management al Wharton School din cadrul Universităţii din Pennsylvania, din 1976.

În prezent predă cursuri de strategie competitivă şi implementare a strategiei pentru programele M.B.A. ale facultăţii.

Înainte de a se alătura universităţii a ocupat posturi de conducere în industria automobilului şi a fost preşedinte al Departamentului de Teoria Organizaţiei în cadrul Academiei de Management.

Timp de peste doi ani a fost unul din cei cinci membri ai facultăţii Wharton care au oferit explicaţii în cadrul programului de televiziune Wharton Management Report, difuzat de reţeaua Financial News Network.

Activităţile sale de consultanţă şi programele de pregătire a cadrelor de conducere executivă se concentrează asupra implementării strategiei, elaborării acesteia şi proiectării organizaţiei - atât în S.U.A. cât şi în alte ţări.

Printre clienţii Dr. Hrebiniak se număra companii celebre precum Johnson & Johnson, AT&T, Chemical Bank, Isuzu, Dun & Bradstreet, DuPont, Administraţia Asigurărilor Sociale, First American Bankshares, General Motors, Chase Manhattan, Studio Ambrosetti, Microsoft, Aventis şi GE.


Cărţi de Lawrence G. Hrebiniak


Strategia în afaceri

Strategia în afaceri. Editura All
CumpărDetalii carte

Implementarea şi executarea eficientă

Autor(i): Lawrence G. Hrebiniak
Editura: All
Colecţia: Top management
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 312 (13x20 cm)
Preţ: 39,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Conceperea unei strategii este un proces dificil, aplicarea ei este încă şi mai dificilă.

Cartea de faţă este cu siguranţă ghidul complet de care aveţi nevoie pentru a pune în practică strategia dvs. de afaceri.