0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Leo Angart

Cărţi de Leo Angart

LEO ANGART s-a născut în Danemarca şi a trăit în Asia, timp de mai bine de treizeci de ani. Majoritatea acestui timp 1-a petrecut în Hong-Kong. În prezent locuieşte în Munchen.

Leo Angart a purtat ochelari mai bine de douăzeci şi şase de ani, înainte să descopere cum să-şi recâştige vederea normală, în 1991. Lucrul cel mai remarcabil legat de această descoperirea sa este că a fost realizată prin metode aflate în afara metodelor tradiţionale de îmbunătăţire a vederii. Leo Angart a combinat cunoştinţele sale de Programare Neuro-Lingvistică, cu mulţi ani de experienţă în ajutarea oamenilor de a-şi recâştiga vederea. Şi-a cristalizat metodologia în exerciţii simple, specifice fiecărei probleme în parte. Un fapt foarte important este că acestea dau rezultate rapide.

Începând din 1996, Leo Angart a condus seminarii de Antrenarea Ochilor la sfârşit de săptămână, de mai mult de douăzeci şi cinci de ori în fiecare an, în oraşele mari din lume. Seminariile lui sunt foarte frecventate, pentru că oferă modul practic de efectuare a Antrenării Ochilor. Leo Angart vă va oferi motivaţia şi paşii specifici. În schimb, responsabilitatea efectuării exerciţiilor vă aparţine. Partea încurajatoare este că veţi vedea îmbunătăţiri, aproape imediat.

Pentru a vă face învăţarea cât mai eficientă posibil, Leo Angart a înregistrat două DVD-uri, exemplificând exerciţiile.


Cărţi de Leo Angart