0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Leo Angart

Cărţi de Leo Angart

Leo Angart.
Leo Angart

LEO ANGART s-a născut în Danemarca și a trăit în Asia, timp de mai bine de treizeci de ani. Majoritatea acestui timp 1-a petrecut în Hong-Kong. În prezent locuiește în Munchen.

Leo Angart a purtat ochelari mai bine de douăzeci și șase de ani, înainte să descopere cum să-și recâștige vederea normală, în 1991. Lucrul cel mai remarcabil legat de această descoperirea sa este că a fost realizată prin metode aflate în afara metodelor tradiționale de îmbunătățire a vederii. Leo Angart a combinat cunoștințele sale de Programare Neuro-Lingvistică, cu mulți ani de experiență în ajutarea oamenilor de a-și recâștiga vederea. Și-a cristalizat metodologia în exerciții simple, specifice fiecărei probleme în parte. Un fapt foarte important este că acestea dau rezultate rapide.

Începând din 1996, Leo Angart a condus seminarii de Antrenarea Ochilor la sfârșit de săptămână, de mai mult de douăzeci și cinci de ori în fiecare an, în orașele mari din lume. Seminariile lui sunt foarte frecventate, pentru că oferă modul practic de efectuare a Antrenării Ochilor. Leo Angart vă va oferi motivația și pașii specifici. În schimb, responsabilitatea efectuării exercițiilor vă aparține. Partea încurajatoare este că veți vedea îmbunătățiri, aproape imediat.

Pentru a vă face învățarea cât mai eficientă posibil, Leo Angart a înregistrat două DVD-uri, exemplificând exercițiile.

Dacă doriți mai multe informații despre Leo Angart puteți urma linkurile următoare:

facebook.com => Leo Angart


Cărţi de Leo Angart