0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Lester Levenson

Cărţi de Lester Levenson

Lester Levenson.
Lester Levenson

Lester Levenson a fost un om care a stăpânit cea mai mare provocare a vieții.

În 1952, când de 42 de ani, Lester Levenson, un fizician și antreprenor de succes, deși se afla în culmea succesului, totuși era un om nefericit și foarte nesănătos. Avea probleme de sănătate, inclusiv depresie, ficat mărit, pietre la rinichi, probleme la splină, hiperaciditate și ulcere care îi perforaseră stomacul și formaseră leziuni. La un moment dat după ce a avut al doilea infarct, medicii l-au trimis acasă pentru a muri.

Lester era un bărbat căruia îi plăceau provocările. Așa că, în loc să renunțe, a decis să facă o introspecție și să găsească niște răspunsuri.

Ceea ce a găsit a fost un instrument suprem pentru creșterea personală - o modalitate de a renunța la toate limitările interioare. A fost atât de încântat de descoperirea sa, încât a folosit-o intens timp de trei luni. Până la sfârșitul acelei perioade, corpul lui a devenit din nou complet sănătos. Mai mult, a intrat într-o stare de pace profundă care nu l-a mai părăsit niciodată până în ziua în care a murit, pe 18 ianuarie 1994.

Dacă doriți mai multe informații despre Lester Levenson puteți urma linkurile următoare:

sedona.com => Lester Levenson

lesterlevenson.org => Lester Levenson


Cărţi de Lester Levenson


Iubește-te pe tine însuți și lasă-i pe ceilalți să facă ce vrei tu

Autor(i): Larry Crane, Lester Levenson
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 208 (13x20 cm)
ISBN:9786068080642
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Atunci când ești plin de iubire, ceilalți oameni îți ies în întâmpinare. Ei îți oferă ce îți dorești, chiar dacă nu înțeleg întotdeauna de ce fac acest lucru. Cert este că simt ceva special față de tine și doresc să te ajute să obții ceea ce vrei. Forța care îi determină să se comporte astfel este iubirea.