0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Lillian Glass

Cărţi de Lillian Glass

Dr. Lillian Glass este un expert foarte respectat în domeniul analizei comportamentului, limbajului trupului și comunicării.

În Statele Unite, apare frecvent la televiziune, în presă și pe Internet.

Datorită expertizei sale, a fost invitată la posturi cunoscute de televiziune precum CNN, Fox News, MSNBC sau CNBC, participând la emisiunile Entertainment Tonight, 20/20, Good Morning America, Dr. Phil, Today Show și multe altele.

A susținut prelegeri despre limbajul trupului și minciună în cadrul mai multor departamente de poliție americane, dar și pentru FBI.

Experiența autoarei este apreciată și în sfera legală, aceasta fiind consultant juridic, specialist în selectarea juraților și expert judiciar în domeniul analizei comportamentului și a vocii.

Are o bogată experiență ca mediator, fiind absolventă a Straus Institute for Dispute Resolution din cadrul Pepperdine University School of Law.

Este autoarea mai multor cărți, între care bestsellerul „Toxic People“(1997), „I Know What You’re Thinking“ (2003), „Toxic Men“ (2012) și „The Body Language Advantage“ (2012).


Cărţi de Lillian Glass


Știu ce gândești

Cum să folosești cele patru coduri ale limbajului nonverbal ca să intri în mintea celuilalt

Autor(i): Dr. Lillian Glass,
Editura: Polirom
Colecţia: Practic
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 288 (13x20 cm)
Preţ: 39,95 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dr. Lillian Glass, expertă în comunicare și limbajul trupului și pionier în domeniul diferențelor de gen în comunicare, ne ajută să dobândim noi abilități în decriptarea limbajului nonverbal.