0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Lisa Gansky

Cărţi de Lisa Gansky

Lisa Gansky este în primul rând o antreprenoare de succes, o inovatoare și o pionieră a afacerilor pe internet.

Este membru fondator și CEO a numeroase companii care activează pe internet, precum GNN și Ofoto.

La GNN, Lisa a creat primul website comercial, un cadru care a permis, în premieră, realizarea tranzacțiilor online și advertisingul bazat pe internet.

La Ofoto, a dezvoltat cel mai mare serviciu de photo sharing pentru consumatori, cu peste 56 de milioane de clienți în toată lumea. Proiectul a fost vândut ulterior companiei Kodak. Acesta a fost primul serviciu online care a asociat photo sharing-ul cu rețelele de socializare.

În momentul de față, Lisa Gansky oferă consultanță și este investitor în cadrul câtorva companii care cultivă inițiativa socială – New Resource Bank, Squidoo, Convio, TasteBook, MePlease, Slide, Instructables și Greener World Media.

Este membru cofondator al Dos Margaritas, inițiativă socială interesată de conservarea mediului înconjurător. În prezent, locuiește în Napa, California.


Cărţi de Lisa Gansky


În rețea

De ce sharing-ul reprezintă viitorul afacerilor

Autor(i): Lisa Gansky
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecția de Antreprenoriat
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 272 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea vorbește despre o imensă oportunitate care a pus deja în mișcare afacerile recent înființate, reînnoindu-le pe cele vechi. Ea reprezintă totodată un ghid esențial al noului val de comerț bazat pe tehnologiile informatice, unul care, pe lângă faptul că e foarte sensibil la problematica mediului înconjurător, ajută la formarea și dezvoltarea comunităților.

Lisa Gansky demonstrează cum, folosindu-se de ultimele instrumente de comunicare digitală, companiile „în rețea“ schimbă din temelii o serie întreagă de domenii de activitate.