0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Lisa Gansky

Cărţi de Lisa Gansky

Lisa Gansky este în primul rând o antreprenoare de succes, o inovatoare şi o pionieră a afacerilor pe internet.

Este membru fondator şi CEO a numeroase companii care activează pe internet, precum GNN şi Ofoto.

La GNN, Lisa a creat primul website comercial, un cadru care a permis, în premieră, realizarea tranzacţiilor online şi advertisingul bazat pe internet.

La Ofoto, a dezvoltat cel mai mare serviciu de photo sharing pentru consumatori, cu peste 56 de milioane de clienţi în toată lumea. Proiectul a fost vândut ulterior companiei Kodak. Acesta a fost primul serviciu online care a asociat photo sharing-ul cu reţelele de socializare.

În momentul de faţă, Lisa Gansky oferă consultanţă şi este investitor în cadrul câtorva companii care cultivă iniţiativa socială – New Resource Bank, Squidoo, Convio, TasteBook, MePlease, Slide, Instructables şi Greener World Media.

Este membru cofondator al Dos Margaritas, iniţiativă socială interesată de conservarea mediului înconjurător. În prezent, locuieşte în Napa, California.


Cărţi de Lisa Gansky


În reţea

În reţea. Editura Publica
Detalii carte

De ce sharing-ul reprezintă viitorul afacerilor

Autor(i): Lisa Gansky
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecţia de Antreprenoriat
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 272 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea vorbeşte despre o imensă oportunitate care a pus deja în mişcare afacerile recent înfiinţate, reînnoindu-le pe cele vechi. Ea reprezintă totodată un ghid esenţial al noului val de comerţ bazat pe tehnologiile informatice, unul care, pe lângă faptul că e foarte sensibil la problematica mediului înconjurător, ajută la formarea şi dezvoltarea comunităţilor.

Lisa Gansky demonstrează cum, folosindu-se de ultimele instrumente de comunicare digitală, companiile „în reţea“ schimbă din temelii o serie întreagă de domenii de activitate.