0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Liviana Tane
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM

Cărţi de Liviana Tane

Liviana Tane e scriitoare, cititoare, călătoare, mamă. Jurnalistă și veșnic generatoare de idei și proiecte – unii îi zic „soloprenoare“.

Susține schimbarea prin educația practică și îi încurajează pe tineri să-și transforme pasiunile în carieră.

A lansat SMARTSCHOOLING, un proiect de consiliere și orientare în carieră pentru liceeni.

Fondator al THE WRITING SCHOOL, susține ateliere de storytelling și scriere creativă pentru toți pasionații de povestiri. Crede în puterea scrisului care ne păstrează spiritul viu într-o lume digitală.

Jurnalist cu 15 ani de experiență în televiziune, coordonator de campanii și proiecte speciale la televiziuni ca Digi24 și Realitatea TV și unul dintre puținii jurnaliști români bursieri CNN, crede că viața fără comunicare nu e posibilă și că cea mai mare calitate a unui om de comunicare este să știe să asculte, rol pe care și l-a asumat și în calitatea de coautor al volumului de față.

Și pentru că iubește oamenii și îi place să le asculte și să le scrie poveștile, face „Ocolul Lumii în 100 de cărți“ (The Writing Journey).

Călătorește des prin marile orașe ale lumii pe urmele marilor scriitori pe care îi iubește. Îi puteți urmări aventura pe blogul ei, livtane.ro.


Cărţi de Liviana Tane