0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Liviana Tane

Cărţi de Liviana Tane

Liviana Tane e scriitoare, cititoare, călătoare, mamă. Jurnalistă şi veşnic generatoare de idei şi proiecte – unii îi zic „soloprenoare“.

Susţine schimbarea prin educaţia practică şi îi încurajează pe tineri să-şi transforme pasiunile în carieră.

A lansat SMARTSCHOOLING, un proiect de consiliere şi orientare în carieră pentru liceeni.

Fondator al THE WRITING SCHOOL, susţine ateliere de storytelling şi scriere creativă pentru toţi pasionaţii de povestiri. Crede în puterea scrisului care ne păstrează spiritul viu într-o lume digitală.

Jurnalist cu 15 ani de experienţă în televiziune, coordonator de campanii şi proiecte speciale la televiziuni ca Digi24 şi Realitatea TV şi unul dintre puţinii jurnalişti români bursieri CNN, crede că viaţa fără comunicare nu e posibilă şi că cea mai mare calitate a unui om de comunicare este să ştie să asculte, rol pe care şi l-a asumat şi în calitatea de coautor al volumului de faţă.

Şi pentru că iubeşte oamenii şi îi place să le asculte şi să le scrie poveştile, face „Ocolul Lumii în 100 de cărţi“ (The Writing Journey).

Călătoreşte des prin marile oraşe ale lumii pe urmele marilor scriitori pe care îi iubeşte. Îi puteţi urmări aventura pe blogul ei, livtane.ro.


Cărţi de Liviana Tane


Fii de partea mea!

Fii de partea mea!. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Mic tratat de suportare a hormonilor la adolescenţi

Autor(i): Mirela Retegan, Liviana Tane
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 144 (13x20 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Fii de partea mea! Mic tratat de suportare a hormonilor la adolescenţi“ nu e scrisă de cercetători, dar e rezultatul unor experimente complexe. Nu pune probleme, dar oferă răspunsuri…