0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Liviu Coriolan Dejeu

Cărţi de Liviu Coriolan Dejeu


Cărţi de Liviu Coriolan Dejeu


Viticultură

Viticultură. Editura
Detalii carte

Autor(i): Prof. dr. ing. Liviu Coriolan Dejeu
Editura: Ceres
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 480 (17x24 cm)
Preţ: 43,05 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Viţa-de-vie valorifică mai eficient terenuri slab productive pentru alte culturi, cum sunt cele în pantă, erodate, cu fertilitate scăzută, improprii culturilor cerealiere, precum şi nisipurile supuse eroziunii eoliene. Viţa-de-vie valorifică economic şi estetic terenurile din grădinile de lângă casă.

Producerea materialului săditor pentru legume, pomi şi viţa de vie

Producerea materialului săditor pentru legume, pomi şi viţa de vie. Editura
Detalii carte

Autor(i): Prof. univ. dr. Victor Popescu, Conf. dr. ing. Lenuţa Chira, Prof. dr. ing. Liviu Coriolan Dejeu
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 478 (13x20 cm)
Preţ: 17,82 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Producerea materialului săditor pentru legume, pomi şi viţa de vie“ pune la dispoziţie cunoştinţele necesare obţinerii unui material săditor de cea mai bună calitate

Viticultura practică

Viticultura practică. Editura
Detalii carte

Autor(i): Prof. dr. ing. Liviu Coriolan Dejeu
Editura: Ceres
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 264 (17x23 cm)
Preţ: 36,75 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Viticultura practică“ se adresează mai ales viticultorilor începători care nu posedă încă suficiente cunoştinţe în domeniu.

Tăierea şi conducerea viţei de vie

Tăierea şi conducerea viţei de vie. Editura
Detalii carte

Autor(i): Prof. dr. ing. Liviu Coriolan Dejeu, Conf. dr. Magdalena Georgescu
Editura: Ceres
Anul apariţiei: 2005
Pagini: 126 (13x20 cm)
Preţ: 10,50 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Autorii cărţii „Tăierea şi conducerea viţei de vie“ pun la îndemâna viticultorilor cunoştinţele necesare executării tăierilor în uscat, lucrare de bază în dimensionarea mărimii producţiei de struguri, a calităţii acesteia.