0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Louis Zamperini

Cărţi de Louis Zamperini

Fiul unor imigranți italieni, Louis Zamperini a copilărit în sărăcie, în sudul Californiei.

Un adevărat derbedeu pus pe rele, mereu în conflict cu poliția, cu școala și cu părinții, Zamperini a descoperit de timpuriu cât de mare este impactul pe care îl pot avea sprijinul și iubirea atunci când te-ai abătut de la calea cea dreaptă.

Grație susținerii fratelui său pentru nou-descoperitul talent în atletism, și unei motivații de nebănuit, Zamperini a atins fulgerător culmile gloriei, ajungând să participe la Jocurile Olimpice din 1936, unde a fost remarcat chiar de Hitler.

Dar începutul celui de-Al Doilea Război Mondial l-a catapultat rapid într-o lume a violenței care avea să-l poarte prin aventuri de neimaginat – prăbușirea unui avion, plutirea în derivă în apele nesfârșite și înțesate cu rechini ale Pacificului și o perioadă brutală de captivitate într-un lagăr de război japonez, unde a îndurat torturi și umilințe de neînchipuit.


Cărţi de Louis Zamperini


Nu ceda, nu renunța

Lecții dintr-o viață extraordinară

Autor(i): Louis Zamperini, David Rensin
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Nu ceda, nu renunța“ este o carte motivațională în care veți descoperi ce înseamnă să lupți cu greutățile și provocările vieții și să ieși învingător. O poveste emoționantă a unui om care și-a găsit vindecarea cu ajutorul credinței.