0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Louis Zamperini

Cărţi de Louis Zamperini

Fiul unor imigranţi italieni, Louis Zamperini a copilărit în sărăcie, în sudul Californiei.

Un adevărat derbedeu pus pe rele, mereu în conflict cu poliţia, cu şcoala şi cu părinţii, Zamperini a descoperit de timpuriu cât de mare este impactul pe care îl pot avea sprijinul şi iubirea atunci când te-ai abătut de la calea cea dreaptă.

Graţie susţinerii fratelui său pentru nou-descoperitul talent în atletism, şi unei motivaţii de nebănuit, Zamperini a atins fulgerător culmile gloriei, ajungând să participe la Jocurile Olimpice din 1936, unde a fost remarcat chiar de Hitler.

Dar începutul celui de-Al Doilea Război Mondial l-a catapultat rapid într-o lume a violenţei care avea să-l poarte prin aventuri de neimaginat – prăbuşirea unui avion, plutirea în derivă în apele nesfârşite şi înţesate cu rechini ale Pacificului şi o perioadă brutală de captivitate într-un lagăr de război japonez, unde a îndurat torturi şi umilinţe de neînchipuit.


Cărţi de Louis Zamperini


Neînvins de viaţă

Neînvins de viaţă. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Autor(i): Louis Zamperini
Editura: Meteor Press
Colecţia: Istorie
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Neînvins de viaţă“ cuprinde impresionantele memorii ale unuia dintre cei mai remarcabili exponenţi ai „Generaţiei Măreţe“, povestea adevărată a izbânzilor sale, a gloriei, dezastrului, supravieţuirii şi adevăratului eroism. Este un document plin de viaţă despre brutalitatea războiului, tenacitatea spiritului omenesc şi puterea iertării.

Nu ceda, nu renunţa

Nu ceda, nu renunţa. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Lecţii dintr-o viaţă extraordinară

Autor(i): Louis Zamperini, David Rensin
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 26,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Nu ceda, nu renunţa“ este o carte motivaţională în care veţi descoperi ce înseamnă să lupţi cu greutăţile şi provocările vieţii şi să ieşi învingător. O poveste emoţionantă a unui om care şi-a găsit vindecarea cu ajutorul credinţei.