0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Maciej Kisilowski

Cărţi de Maciej Kisilowski

Maciej Kisilowski are o experienţă profesională care combină activitatea educaţională desfăşurată în diverse instituţii academice de top şi studiile realizate în diverse agenţii publice din Europa Centrală şi de Est, în cadrul cărora a colaborat cu mulţi manageri.

Este profesor asociat de drept şi management public la Central European University din Budapesta.

S-a specializat în instruirea oamenilor de afaceri şi a managerilor guvernamentali.

Coordonează centrul de cercetare Initiative for Regulatory Innovation, unde a realizat numeroase studii despre procesele manageriale din cadrul agenţiilor guvernamentale din Europa Centrală.

A urmat cursuri de master şi a absolvit un doctorat la Yale Law School, a urmat un program MPA (Master of Public Affairs) în economie şi politici publice la Princeton University`s Woodrow Wilson School of Public and International Affairs şi un program MBA (Master of Business Administration) la Insead.


Cărţi de Maciej Kisilowski


Administrategie

Administrategie. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Obţinerea succesului personal în managementul administraţiei publice

Autor(i): Maciej Kisilowski, Codrina Rusu
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 344 (14x21 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dacă eşti managerul unei organizaţii din sectorul public – o şcoală, un spital, o instituţie culturală, o agenţie guvernamentală locală sau centrală –, felicitări! Ai ocazia unică să influenţezi lumea, iar „Administrategie“ este un ghid practic care te va ajuta să profiţi la maximum de această ocazie.