0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Mariana Steluţa Cocora

Cărţi de Mariana Steluţa Cocora

Mariana Steluţa Cocoraeste profesoară, absolventă a Institutului de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti.

A predat kinetoterapie şi educaţie fizică, cu o specializare obţinută în cadrul Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, la catedra de Psihologie Specială.

În timp, m-am ocupat de tratarea unor deficienţe de multiple feluri cu ajutorul kinetoterapiei, încercând să descopăr cauzele ce au provocat aceste deficienţe; aşa am constatat că, de cele mai multe ori, cauzele se află în corpurile subtile, provocând efecte distructive până în planul fizic.

Doresc să expun această experienţă de zeci de ani într-o carte despre metode de vindecare prin înţelegerea cauzelor şi a efectelor, pentru ca lecţiile de viaţă să nu se mai perpetueze karmic.

Mariana Steluţa Cocora

Cărţi de Mariana Steluţa Cocora


Perfecta expresie de Sine

Perfecta expresie de Sine. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Gabriela Ştefania Cocora, Mariana Steluţa Cocora
Editura: For You
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 160 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Universul este un echilibru-infinit. Noi suntem conectaţi în el. Dacă prin manifestarea noastră duală nu putem să păstrăm „echilibrul“, tulburăm vibraţia în noi şi, implicit, în Univers. Încercând să se redreseze, Universul ne provoacă inversul exagerării noastre, el modificându-se automat, şi ne oferă în scena vieţii o lecţie prin care să refacem acest echilibru.