0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Marie Forleo

Cărţi de Marie Forleo

Marie Forleo.
Marie Forleo

Marie Forleo este o întreprinzătoare plină de dinamism, care îi învață pe ceilalți cum să fie absolut autentici, expresivi și plini de vitalitate prin puterea prezenței. Vorbitoare iscusită, cu o abordare de gen „spune totul pe șleau“, Marie adoptă un stil ce întrunește aprecierile unei audiențe largi și diverse. Ieșind din tipare, Marie și-a făurit o carieră multifațetată, fiind scriitoare, oratoare, lifestyle coach, dansatoare/coregrafă și antrenoare de fitness.

Cărțile ei au apărut în New York Times, Shape Magazine și Healthy & Fit, precum și pe CNN.com, Forbes.com și HSN.

A acordat numeroase interviuri atât pentru radio, cât și pentru televiziune.

Ca dansatoare/coregrafă și antrenoare de fitness, colaborează cu companii legendare, precum MTV, VH1 și Nike, și are contribuții în cunoscute reviste pentru femei, ca Self, Women’s Health și Prevention Magazine.

Patru dintre DVD-uri sale de fitness s-au aflat în topul vânzărilor și se mândrește cu titlurile de Nike Elite Dance Athlete și Master Trainer.

Printre clienții lui Marie se numără antreprenori milionari, directori de corporații, profesioniști din domeniul creației, dar și gospodine sau mame – toți aceștia dorindu-și excelență și satisfacție la nivel mental, fizic și spiritual.

După o copilărie în care nu a avut tot ce și-a dorit, acum Marie își împarte timpul cu bucurie între cartierul West Village, din New York, și un loc „îndepărtat“ din East Hampton, împreună cu actorul ei preferat, Josh, și cu noul ei tânăr actor preferat, Zane.

Dacă doriți mai multe informații despre Marie Forleo puteți urma linkurile următoare:

marieforleo.com => Marie Forleo

en.wikipedia.org => Marie Forleo

linkedin.com => Marie Forleo


Cărţi de Marie Forleo


Cum să te faci dorită de toți bărbații

Atât de cuceritoare, încât vei avea prea multe întâlniri!

Autor(i): Marie Forleo
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia (Curtea Veche)
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 160 (13x20 cm)
ISBN:9786065887763
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Concentrează-te asupra propriei persoane, pentru a deveni mai atrăgătoare în orice situație. Pregătește-te pentru un curs intensiv, dar amuzant, privind căile de a te face dorită, fii gata pentru o lecție despre cum să te prețuiești, să-ți reclădești încrederea în sine, să redevii optimistă. Odată ce îți vei conștientiza calitățile unice și farmecul natural, vei fi uimită să descoperi cât de irezistibilă vei apărea în ochii celor din jur. Lumea are nevoie de femeia inteligentă, frumoasă și seducătoare care se ascunde în sinea ta – iar acum a venit momentul să o descătușezi.