0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Marie Forleo

Cărţi de Marie Forleo

Marie Forleo este o întreprinzătoare plină de dinamism, care îi învaţă pe ceilalţi cum să fie absolut autentici, expresivi şi plini de vitalitate prin puterea prezenţei. Vorbitoare iscusită, cu o abordare de gen „spune totul pe şleau“, Marie adoptă un stil ce întruneşte aprecierile unei audienţe largi şi diverse. Ieşind din tipare, Marie şi-a făurit o carieră multifaţetată, fiind scriitoare, oratoare, lifestyle coach, dansatoare/coregrafă şi antrenoare de fitness.

Cărţile ei au apărut în New York Times, Shape Magazine şi Healthy & Fit, precum şi pe CNN.com, Forbes.com şi HSN.

A acordat numeroase interviuri atât pentru radio, cât şi pentru televiziune.

Ca dansatoare/coregrafă şi antrenoare de fitness, colaborează cu companii legendare, precum MTV, VH1 şi Nike, şi are contribuţii în cunoscute reviste pentru femei, ca Self, Women’s Health şi Prevention Magazine.

Patru dintre DVD-uri sale de fitness s-au aflat în topul vânzărilor şi se mândreşte cu titlurile de Nike Elite Dance Athlete şi Master Trainer.

Printre clienţii lui Marie se numără antreprenori milionari, directori de corporaţii, profesionişti din domeniul creaţiei, dar şi gospodine sau mame – toţi aceştia dorindu-şi excelenţă şi satisfacţie la nivel mental, fizic şi spiritual.

După o copilărie în care nu a avut tot ce şi-a dorit, acum Marie îşi împarte timpul cu bucurie între cartierul West Village, din New York, şi un loc „îndepărtat“ din East Hampton, împreună cu actorul ei preferat, Josh, şi cu noul ei tânăr actor preferat, Zane.


Cărţi de Marie Forleo


Cum să te faci dorită de toţi bărbaţii

Cum să te faci dorită de toţi bărbaţii. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Atât de cuceritoare, încât vei avea prea multe întâlniri!

Autor(i): Marie Forleo
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Stiletto Books
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 160 (13x20 cm)
Preţ: 27,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Concentrează-te asupra propriei persoane, pentru a deveni mai atrăgătoare în orice situaţie. Pregăteşte-te pentru un curs intensiv, dar amuzant, privind căile de a te face dorită, fii gata pentru o lecţie despre cum să te preţuieşti, să-ţi reclădeşti încrederea în sine, să redevii optimistă. Odată ce îţi vei conştientiza calităţile unice şi farmecul natural, vei fi uimită să descoperi cât de irezistibilă vei apărea în ochii celor din jur. Lumea are nevoie de femeia inteligentă, frumoasă şi seducătoare care se ascunde în sinea ta – iar acum a venit momentul să o descătuşezi.