0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Martin M. Antony

Cărţi de Martin M. Antony

Dr. Martin M. Antony este un autor şi cercetător care se bucură de recunoaştere internaţională în domeniul tulburărilor de anxietate, perfecţionismului şi terapiei cognitiv-comportamentale.

Dr. Martin M. Antony este profesor şi coordonator al Departamentului de Psihologie la Universitatea Ryerson din Toronto şi director de cercetare la Clinica de Tratament şi Cercetare a Anxietăţii din cadrul Institutului St. Joseph din Hamilton, Ontario.

A publicat 29 de cărţi, printre care o varietate de manuale de self help şi texte de cercetare. Este, de asemenea, autorul a peste 175 de articole ştiinţifice.

A primit o mulţime de premii şi distincţii de-a lungul carierei sale şi a susţinut mai mult de 200 de workshopuri şi prezentări pentru specialiştii din America, Europa şi Australia.

A fost intervievat sau citat de ABC News, Discovery Channel, O (Oprah) Magazine, Washington Post, Women`s Health, Women`s World, Reader`s Digest, Vitality Magazine şi de multe alte reviste şi canale de radio şi televiziune.


Cărţi de Martin M. Antony


10 soluţii simple împotriva timidităţii

10 soluţii simple împotriva timidităţii. Editura All
CumpărDetalii carte

Cum să învingem timiditatea, anxietatea socială şi teama de a vorbi în public

Autor(i): Dr. Martin M. Antony
Editura: All
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 144 (13x20 cm)
Preţ: 19,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dacă te îngrijorează în mod exagerat ceea ce cred alţii despre tine sau dacă te simţi nesigur şi anxios în situaţii ca petrecerile, întâlnirile romantice, vorbitul în public, atunci când eşti observat sau când întâlneşti necunoscuţi, această carte îţi este adresată.