0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Mary Hartzell

Cărţi de Mary Hartzell

Mary Hartzell și-a luat doctoratul în educația copiilor mici și psihologie la UCLA și este specialistă în dezvoltarea copilului și educator parental.

Ea a predat copiilor, părinților și profesorilor timp de peste treizeci de ani și este directorul unei foarte respectate școli pregătitoare din Santa Monica, California.

Cursurile ei de educație parentală și seriile de CD-uri dedicate relațiilor părinte-copil au ameliorat viețile copiilor și ale familiilor acestora timp de zeci de ani.


Cărţi de Mary Hartzell


Parentaj sensibil și inteligent

Parentaj sensibil și inteligent. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Să ne înțelegem mai profund pe noi înșine ca să putem crește copii fericiți

Autor(i): Dr. Daniel J. Siegel, Dr. Mary Hartzell,
Editura: Herald
Colecţia: Parentaj
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 336 (13x20 cm)
Preţ: 42,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea Parentaj sensibil și inteligent este o unealtă extraordinară pentru creșterea și educarea copiilor. Darul acestei cărți constă în faptul că este un excelent memento pentru a fi mai empatici cu proprii copii și, la fel de important, cu noi înșine. Ea ne revelează că nu este niciodată prea târziu să-ți vindeci vechile răni și să te reeduci pe tine însuți. Făcând acest lucru, ți se permite să fii mai prezent și mai plin de bucurie în călătoria copilului tău. Atât părintele, cât și copilul ajung la destinație mai întregi și mai iubitori.