0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Mary Hartzell

Cărţi de Mary Hartzell

Mary Hartzell şi-a luat doctoratul în educaţia copiilor mici şi psihologie la UCLA şi este specialistă în dezvoltarea copilului şi educator parental.

Ea a predat copiilor, părinţilor şi profesorilor timp de peste treizeci de ani şi este directorul unei foarte respectate şcoli pregătitoare din Santa Monica, California.

Cursurile ei de educaţie parentală şi seriile de CD-uri dedicate relaţiilor părinte-copil au ameliorat vieţile copiilor şi ale familiilor acestora timp de zeci de ani.


Cărţi de Mary Hartzell


Parentaj sensibil şi inteligent

Parentaj sensibil şi inteligent. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Să ne înţelegem mai profund pe noi înşine ca să putem creşte copii fericiţi

Autor(i): Dr. Daniel J. Siegel, Dr. Mary Hartzell
Editura: Herald
Colecţia: Parentaj
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 336 (13x20 cm)
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea Parentaj sensibil şi inteligent este o unealtă extraordinară pentru creşterea şi educarea copiilor. Darul acestei cărţi constă în faptul că este un excelent memento pentru a fi mai empatici cu proprii copii şi, la fel de important, cu noi înşine. Ea ne revelează că nu este niciodată prea târziu să-ţi vindeci vechile răni şi să te reeduci pe tine însuţi. Făcând acest lucru, ţi se permite să fii mai prezent şi mai plin de bucurie în călătoria copilului tău. Atât părintele, cât şi copilul ajung la destinaţie mai întregi şi mai iubitori.