0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Michael J. Gelb

Cărţi de Michael J. Gelb

Cercetător pasionat al Renaşterii şi al naturii geniului uman, Michael J. Gelb este un pionier în domeniul gândirii creative, al învăţării rapide şi al conducerii novatoare.

Autor cu cărţi traduse în 24 de limbi, Michael J. Gelb are o experienţă de peste un sfert de secol în susţinerea de conferinţe pentru firme din întreaga lume, acordând consultanţă pe teme de dezvoltare a corporaţiilor şi team-building unor organizaţii precum British Petroleum, Nike, Merck, IBM, Microsoft, DuPont şi The Young Presidents Organization.

Michael J. Gelb coordonat programe educaţionale la George Mason University şi la Wharton School. A fost numit Batten Professor la Darden Business School, din cadrul Universităţii Virginia. Cărţile sale au fost prezente în New York Times, Washington Post, USA Today şi Training Magazine.

Michael J. Gelb este cunoscut şi pentru apariţiile sale în cadrul programului Good Morning America şi în numeroase alte programe radio, precum cunoscutele interviuri în direct pentru NPR şi BBC World Service.

„Descoperă-ţi geniul“, care cuprinde, printre altele, biografiile câtorva dintre cele mai revoluţionare zece minţi din istoria lumii, a fost apreciată de USA Today drept „unul dintre cele mai bune titluri apărute recent ale genului motivaţional-afaceri, oferind un exerciţiu complet pentru minte şi suflet“.


Cărţi de Michael J. Gelb


Descoperă-ţi geniul

Descoperă-ţi geniul. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Michael J. Gelb
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 384 (13x20 cm)
Preţ: 25,05 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Descoperă-ţi geniul“ a fost concepută pentru a vă ajuta să vă identificaţi atât potenţialul pentru excelenţă, cât şi un model demn de urmat, ea este o combinaţie între un caiet de exerciţii, un ghid.