0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Michael Patrick Lynch

Cărţi de Michael Patrick Lynch

Michael Patrick Lynch este scriitor și profesor de filozofie la Universitatea din Connecticut, unde conduce Institutul de Științe Umaniste.

Este autorul sau editorul a șapte cărți, cele mai recente fiind „In Praise of Reason: Why Rationality Matters for Democracy“, precum și „Truth as One and Many“, dar și lucrarea „True to Life“, care a fost „Editors’ Choice“ pentru New York Times Book Review.

A primit Medalia pentru Excelență în Cercetare din partea Colegiului de Arte și Științe Liberale al Universității din Connecticut, a obținut granturi din partea National Endowment for the Humanities și are contribuții constante în cadrul seriei The Stone a cotidianului New York Times.


Cărţi de Michael Patrick Lynch


Internetul nostru

Știm mai mult, înțelegem mai puțin

Autor(i): Michael Patrick Lynch
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 176 (16x23 cm)
Preţ: 24,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Lynch își prezintă teoria cu seriozitate, claritate și atenție față de contextul istoric Acesta a scris o carte inteligentă care dezbate în mod onest probleme importante și extrem de actuale: Ne transformă internetul în cunoscători pasivi?; Ne afectează internetul capacitatea de a gândi?; Ce se poate face în acest sens? etc.