0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Michael Patrick Lynch

Cărţi de Michael Patrick Lynch

Michael Patrick Lynch este scriitor şi profesor de filozofie la Universitatea din Connecticut, unde conduce Institutul de Ştiinţe Umaniste.

Este autorul sau editorul a şapte cărţi, cele mai recente fiind „In Praise of Reason: Why Rationality Matters for Democracy“, precum şi „Truth as One and Many“, dar şi lucrarea „True to Life“, care a fost „Editors` Choice“ pentru New York Times Book Review.

A primit Medalia pentru Excelenţă în Cercetare din partea Colegiului de Arte şi Ştiinţe Liberale al Universităţii din Connecticut, a obţinut granturi din partea National Endowment for the Humanities şi are contribuţii constante în cadrul seriei The Stone a cotidianului New York Times.


Cărţi de Michael Patrick Lynch


Internetul nostru

Internetul nostru. Editura Niculescu
CumpărDetalii carte

Ştim mai mult, înţelegem mai puţin

Autor(i): Michael Patrick Lynch
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 176 (16x23 cm)
Preţ: 24,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Lynch îşi prezintă teoria cu seriozitate, claritate şi atenţie faţă de contextul istoric Acesta a scris o carte inteligentă care dezbate în mod onest probleme importante şi extrem de actuale: Ne transformă internetul în cunoscători pasivi?; Ne afectează internetul capacitatea de a gândi?; Ce se poate face în acest sens? etc.