Michael Pollan este autorul cărților „Cooked, Food Rules“, „In Defense of Food“ și „The Botany of Desire“, toate bestselleruri New York Times.
Este profesor de jurnalism la Universitatea Berkeley și colaborator al New York Times Magazine.
Articolele sale despre alimentație și agricultură au primit numeroase distincții de-a lungul timpului, printre care Reuters/World Conservation Union Global Award pentru Jurnalism de Mediu, James Beard Award și Genesis Award din partea American Humane Association.
În 2010, revista Time l-a desemnat printre cei mai influenți o sută de oameni din lume.
Pentru mai multe detalii, accesați www.michaelpollan.com
Cărţi de Michael Pollan
Patru feluri de mâncare: o istorie naturală
Autor(i):
Michael PollanEditura:
PublicaColecţia:
YoungsterAnul apariţiei:
2017Pagini:
592 (20x14 cm)
Preţ:
69,00 Lei
Disponibilitate:
în 7-14 zile
Dacă ați socotit vreodată că întrebarea „Ce să mănânc?“ este una simplă, vă veți răzgândi după ce veți citi ardentul rechizitoriu pe care Pollan îl face industriei alimentare actuale – și veți afla modul în care el întrezărește unele alternative însuflețitoare.